意見反饋
義工

自由講場 今日: 1038|主題: 995804

有無好的跌打介紹(KOWLOON)?
該用戶已被刪除

有無好的跌打介紹(KOWLOON)?

男爵府

國民生產總值:5590

Re: 有無好的跌打介紹(KOWLOON)?

我老爺開武館
蚊蚊媽

該用戶已被刪除

等待驗證會員

國民生產總值:27318

有個係紅磡區, 要唔要?? 要就pm我啦... 我幫親佢睇隻手都ok ga....

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:5590

不好意思,遲了覆你。請 check PM。
jody&joe 寫道:
manmum ,
pls pm to me, tks
蚊蚊媽

大宅

國民生產總值:2405

我老公早前撞車,現在睇跌打好番好多.如你需要可pm我.
(近太子)

等待驗證會員

國民生產總值:27318

我pm左您啦.. check check 啦...
jody&joe 寫道:
要呀!pls pm to me , tks![quote]
ardnas65 寫道:
有個係紅磡區, 要唔要?? 要就pm我啦... 我幫親佢睇隻手都ok ga....
[/quote]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.