意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 17|主題: 88248

跳至
東門shopping

複式洋房

國民生產總值:381

東門shopping

有冇人鍾意去東門買野架, 大陽廣場d 衫都幾靚架, 不過就貴左d, 但係原來有時節日做promotion, 五六折都有架, 好似上星期日我去就有折, 因為七姐旦呀
大家知唔知佢個promotion 做到幾時呀, 七姐promotion 之後, 幾時會再有呢
:oops:

大宅

國民生產總值:1172

Re: 東門shopping

我都有去架,不過生左 bb 後就少左..我多數去都係整手甲同按摩...

水晶宮

國民生產總值:73939

好媽媽勳章

我同老公都有去架^^

民房

國民生產總值:105

I also love to go there for shopping

大宅

國民生產總值:2339

Grace01 寫道:
我都有去架,不過生左 bb 後就少左..我多數去都係整手甲同按摩...

我都係整手甲同按摩多

公爵府

國民生產總值:27278

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我只在東門整手甲咋

子爵府

國民生產總值:13326

西九龍廣場d衫同鞋幾靚!
上星期日去到睇中條牛仔褲開價$89冇得平!
又睇中對鞋開價$99又冇得平!
再又睇中對鞋開價$279又冇得平!
講明一毫子都唔減~
乜西九龍廣場興冇得講價旣咩?
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

國民生產總值:381

西九龍廣場係邊架, 我鍾意去太陽廣場, 成個廣場有冷氣, 好舒服, 大家知唔知佢七姐節promotion 做到幾時呀,
西華宫有冇人去過, 得唔得, 咩價錢呀
:oops:

男爵府

國民生產總值:5181

請問你地去開邊度整甲同按摩,how much?

子爵府

國民生產總值:11282

yeungyuihin 寫道:
西九龍廣場係邊架, 我鍾意去太陽廣場, 成個廣場有冷氣, 好舒服, 大家知唔知佢七姐節promotion 做到幾時呀,

想問吓太陽廣塲搭地鐵去唔去到架?thx!!

男爵府

國民生產總值:5181

老街站

pauline.c 寫道:
[quote]

想問吓太陽廣塲搭地鐵去唔去到架?thx!! [/quote]

伯爵府

國民生產總值:17273

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得中威啲衫都幾靚,而且靚過香港好多..

大宅

國民生產總值:1867

tt1958 寫道:
老街站

[quote]
pauline.c 寫道:
[quote]

想問吓太陽廣塲搭地鐵去唔去到架?thx!! [/quote][/quote]

咁係咪一出地鐵就見到商場架?同埋宜家東門治安ok嗎?我淨係去過科學館站同大劇院站咋。thanks!

洋房

國民生產總值:128

西
華宫 有冇人去過, 得唔得, 咩價錢呀
哈哈,我有去既,叫价高,但可講价,都幾便嫁!!不過點衫褲比較靚妹仔點lor!!得閑可去睇睇ga!!

洋房

vicky 寫道:
我覺得中威啲衫都幾靚,而且靚過香港好多..
中威系边度嫁!!我得閑都去睇睇!!

洋房

kwan0520 寫道:
我只在東門整手甲咋
靓唔靓啊!!价錢點嘛???

複式洋房

國民生產總值:296

東門点去架? 我未去過, 次次都只係去羅湖商業城. 東門有セ嘢類型嘅shop?

洋房

donnaweb 寫道:
東門点去架? 我未去過, 次次都只係去羅湖商業城. 東門有セ嘢類型嘅shop?
系罗湖商業城坐taxi去唔晒跳表嘅!!!衫裤,鞋啊,,,,,,,,,,,,,,都幾多嘢睇嫁!!!不過我都好耐沒去過la!!! :lol:

大宅

國民生產總值:1088

其實我都好想去一次睇下...成日聽啲朋友話個到好多平野賣...整指甲又平...但係一講到大陸我就好驚治安唔好(睇得打劫video多)..好驚
珍惜眼前人[/url]

洋房

仙姐 寫道:
其實我都好想去一次睇下...成日聽啲朋友話個到好多平野賣...整指甲又平...但係一講到大陸我就好驚治安唔好(睇得打劫video多)..好驚
又唔晒咁驚既,聽講依家好著好多la!!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.