自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

乘巴士由 觀塘 -->柴灣尤德醫院

想乘巴士由 觀塘(觀塘遊樂場/近觀塘警署) -->柴灣尤德醫院
請問可以乘幾多號巴士一程過到?

大宅

Re: 乘巴士由 觀塘 -->柴灣尤德醫院

你不如搭紅van啦 (呢條線唔係 亡命van, 你可以放心, 因為我差唔多晚晚都由柴灣搭返觀塘) 佢係觀塘police station 近 鯉x苑度有個站頭牌架, 都係11蚊, 方便好多. 個站頭牌度有個電話 6446 8828, 你到咗站頭打去留位, 方便過坐巴士

旦仔 寫道:
想乘巴士由 觀塘(觀塘遊樂場/近觀塘警署) -->柴灣尤德醫院
請問可以乘幾多號巴士一程過到?

大宅

你真係要搭巴士的話, 可以搭606

大宅

你可以在搭606, 但好耐 (因為要兜耀東村) , 其實如果你搭觀塘 - 柴灣小巴 20分鐘左右就到 (叫冼衣房有落) ,
你可先打電話留位 , 因為好多時唔留總站會坐滿 .
TEL : 6446 8828

子爵府

坐小巴都好波.

子爵府

比鯉x苑前少少個站請問在那裡, 我在大坑渠果處.. :lol:

大宅

有紅色小巴官塘去柴灣(東區尤德醫院附近可以落客問司機 )
官塘鯉安苑近觀塘警署附近可以上客
車費11元
可以打電話留位 TEL : 64468828

子爵府

thank you 晒各位, 我已經去完又返來了.

首頁

尾頁

跳至