自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問那裡有funky dance 學

請問那裡有funky dance 學??
請提供由荃灣線至尖沙咀.
我在荃灣及尖沙咀其中的studio試跳過一堂, 尖沙咀個間好好多, 但太遠了, 所以請問有沒有其他選擇??

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 請問那裡有funky dance 學

Hi 01

我喺太子道嗰間"林佩佩舞蹈工作坊"跳Funky dance,都已經一個多月,我自已就覺得成個人,不但身型結實咗,岀一身汗後皮膚都滑啲,如果妳有興趣不妨到綱址:http://www.kelley.com.hk/參考吓啦!(^_^)

[size=small]Jesswm

別墅

我都打個電話問, 但好貴, HK$600.00/ 4堂, 我在尖沙咀跳個間, 都是HK$90.00/1堂, 相差好遠.

子爵府

但我見有好多女仕,一星期跳3至4次,佢地就join$1800/20堂,咁都係為$90/堂架,我一星期只會跳2堂,但我會同佢地講我想join20堂嗰個plan,兩個半月完成,唔通有生意唔做咩?我就唔信喇!

別墅

甘你都可以試下問, 因好似我們媽咪級, 點可能1個星期跳2-3次?? 最多只可以1個星期跳1次.
不過, 都謝謝你的INFO.

子爵府

我arm arm 問咗啦,可以呀,我都係媽咪,可能年紀大過妳tim,我每星期除咗跳2次Funky dance外,今晚重學Yoga,又要番工,以前顧住份工,生完個女之後,身材變哂,放工番屋企又要做,成個人又攰又唔開心,都唔知為乜?而家去做番自己鍾意嘅嘢,心情開心番哂!

別墅

係好厲害呀! 真的好積極.
我好認同做翻自己鍾意的活動, 是好RELAX的.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至