跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人用英語教材?

各位媽咪你好:

你地有冇人用英語教材?我自己係bb一歲時買左套碟,當時個顧問話會貼身跟進,而家成半年啦?一個電話冇,打俾佢又問一句答一句,激死我啦,我頭先
照片 081
照片 100
picture[img align=right]http://photo.mybb.hk/albums/KiraKwok/MyBB_021.thumb.jpg[/img]

民房

Re: 有冇人用英語教材?

你買了

複式洋房

我買左english time,佢地勁唔掂 [quote]
照片 081
照片 100
picture[img align=right]http://photo.mybb.hk/albums/KiraKwok/MyBB_021.thumb.jpg[/img]

禁止訪問

大宅

我響美國住的家姐買左隻DVD, 係BABY EINSTEIN o既系列之一, BB Yo日日睇, 都好鍾意呀, 唔知香港有無得賣呢?

Yo 媽

大宅

Can be bought in Hong Kong. May be you can find some in Page One or other large book stores.

Ng360 寫道:
我響美國住的家姐買左隻DVD, 係BABY EINSTEIN o既系列之一, BB Yo日日睇, 都好鍾意呀, 唔知香港有無得賣呢?

Yo 媽

大宅

That's will be great, thanks for the info

洋房

我最近買左Phonics Kingdom,幾好呀?學發音又可以當歌仔唱。已前約2歲就買Disney及Sesame street,佢當然睇得好開心啦!
;-) :-D :-)

大宅

我自己就用montessori~
岩岩買左phonics kids~都幾得意~
不過,都係每日俾囡囡睇大約10-15mins~

洋房

雪瑩媽咪 寫道:
我自己就用montessori~
岩岩買左phonics kids~都幾得意~
不過,都係每日俾囡囡睇大約10-15mins~