跳至

首頁
23456...9

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 報名do圖,0509媽咪~~(限10名,)

好"近"!
鴨仔蛋 寫道:
今晚9:00全部可領圖~

evaliu668圖打不開~
alice sorry~已do完喇~

如蛋肯sleep/自已玩,明午(8月3日)1:00左右再開放~
留意第三彈....

大宅

拿圖喇!!!!!!!!!!!

你地係另存圖上按多一下,可有full size的~
記得早d拿,8月6日我會刪除file呀~

按領圖區

ps.今日第一次do,不好堆ly才do多張~下次一張咋~
過獎ar~applecarey~^^"

大宅

Coco926 寫道:
攪咩呀,,,,我要做d咩呀???
點解唔通知聲架....!!!!!
wai...pm話我知ar..!!我唔得閒溫書呀!!!

coco~

今日大混亂~~~
私下同你do啦....send相比我

別墅

鴨仔旦,

我係公司上唔到網呀.
我而家報定第3彈得唔得呀?

大宅

蛋媽~~囉o在啦,好靚呀,好似真係做在封面呀,thanks!!!
5歲~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

蛋媽,
十萬個唔該 , d相好得意呀......haha

大宅

不用客氣呵~~

大宅

拿咗啦!謝謝呀!好得意呀!

別墅

Thank you 哂呀,鴨仔蛋,

好靚呀!
芹樂園[img align=left]

子爵府

靚蛋~
thx ..不過點解世然得一張咁少既
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

禁止訪問

別墅

thank you ar~~~~`

洋房

鴨仔蛋,

Get it, very nice, thank you very much!

vinlethohin

大宅

Coco926 寫道:
鴨仔蛋,

Harold 的網頁..開放了..請隨便拎啦...拎完就話我知,
等我lock返啦...如果取圖..唔該提一提我,因我平時唔可以
入bk睇住呀!!!!!感謝..感謝

coco~
拿左喇!!LOCK番LA.....
晏D你去領圖區la.... :mrgreen:

子爵府

鴨蛋,
唔該晒你呀~~~~~
我太太見到d 相好開心呀

大宅

LongYin 寫道:
鴨蛋,
唔該晒你呀~~~~~
我太太見到d 相好開心呀

happy就好~
至貪係你.....
搞到我比傻k話~

子爵府

你都識講啦... 佢有名叫傻k 呀... 佢傻架...
米鬼理佢up 乜啦..

蛋蛋上雜誌單野,係我太太話我知架,
佢係西安咁遠都知呀,可想而知蛋蛋幾咁出名。

大宅

LongYin 寫道:
你都識講啦... 佢有名叫傻k 呀... 佢傻架...
米鬼理佢up 乜啦..

蛋蛋上雜誌單野,係我太太話我知架,
佢係西安咁遠都知呀,可想而知蛋蛋幾咁出名。

講得咁客氣都冇用....下次只do你一~~大張~~
明午再開多一次就斗斗~~~~

禁止訪問

大宅

(第三彈)~明午8月3日下午pm12:00開放代do15名{BK時鐘計}

報名+報號
去鴨網留言版留圖+留BB英文縮寫(e.g.EGGEGG)

第三彈成品

之前do過1,2彈可報,只留一圖~

首頁
23456...9

尾頁

跳至