義工

出埠旅行 今日: 233|主題: 140770

邊度訂台北酒店+機票4天package,抵呀?!

男爵府

國民生產總值:9638

邊度訂台北酒店+機票4天package,抵呀?!

你吔在那裹訂Package ?抵D?我唔識比較....

我一家兩大一細想去台北酒店+機票,4天package,3 星酒店近捷運要方便. 早機去晚机返

男爵府

國民生產總值:7438

Re: 邊度訂台北酒店+機票4天package,抵呀?!

你幾時去呀 ...我見一般既旅行社係827前都收咩附加費架...好似美麗華要$200...我諗去果d專做機票同酒店果d公司會平d... 同埋見自由行d機票多數係早去晚返...但詳細既我都吾係太清楚...我都四維搵緊料呀

男爵府

國民生產總值:9638

我想17或18,24或25出發,有Mami話油麻地OK,有料再報呀

複式洋房

國民生產總值:365

新華都幾平,有好多酒店揀,網上唧料連價錢,可以上去望望。

男爵府

專業旅運好似都ok 喎.....而我岩岩check 完價錢...

有無人可以比到意見呀 ...同埋要注意d咩野...thanks

複式洋房

國民生產總值:365

各位,

我23/8出發去台北,有冇啱fit嘅旅遊保險介紹?
?-( ?-(

大宅

國民生產總值:1353

我啱啱訂咗台北酒店(萬事達洒店)+機票(長榮),4天package約HK$2200 12 AUG出發

男爵府

想問聲係米包埋機場稅之類既費用架啦 ...因為我問過果d機場稅,保安稅都要$480左右呀...同埋e 個價錢係米團體飛黎架 ...因為尋日check 開..d agent 話團體飛平d...不過就要機場取機票..

CTS 寫道:
我啱啱訂咗台北酒店(萬事達洒店)+機票(長榮),4天package約HK$2200 12 AUG出發

大宅

國民生產總值:1353

唔包機場稅,保安稅!
無錯是Group Ticket 但可出發前一天到Agent到拿e-ticket!
jvkll 寫道:
想問聲係米包埋機場稅,保安稅之類既費用架啦 ...因為我問過果d機場稅,都要$480左右呀...同埋e 個價錢係米團體飛黎架 ...因為尋日check 開..d agent 話團體飛平d...不過就要機場取機票..

[quote]
CTS 寫道:
[/quote]

大宅

國民生產總值:3716

我8月25~28 去 (18號決定去)

3大2小機票

大 1700 ci 機 含機場稅等
小 1300 ci

酒店 長.虹 3人房 580/晚 (bk媽咪話貴o左幾30蚊)

去機場取機票 "台北假期團"

旅行社會送資料比我, 唔洗特登上去攞
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.