意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 31|主題: 31200

戴環一問

複式洋房

國民生產總值:152

戴環一問

因為我剛剛戴左個環,但我好驚會"跌",其實我想問戴環安唔安全,唔想咁快再有bb住,所以戴左環,但最怕唔"穩",請指教,thanks

侯爵府

國民生產總值:23625

2018勳章

Re: 戴環一問

個環係唔會咁易跌嘅, 不過, 你同partner行埋嗰陣, 個環條繩就有機會touch到你partner嘅下體, 令佢唔舒服. 基本上, 戴環嘅避孕成功率係好高嘅, 不過就唔適合未生育過嘅女人, 因為佢容易導致子宮發炎, 影響日後生育. :-P

大宅

國民生產總值:3546

我帶咗都有7年環,覺得好方便喎,我老公無同我講過話 feel 到條繩,放心啦!
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

[quote]
*師奶仔* 寫道:
我帶

應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

複式洋房

國民生產總值:152

我都知,但因為我d m好多,我怕會沖左出黎同埋我怕我唔啱戴.因為我見有d人係咁o既情況

大宅

國民生產總值:3546

其實你不如問醫生,因為有 D 人真係唔啱帶!
朋友,你變了沒有? 離上次衝動已經多久?
何時發現笑聲都可以心痛快樂也可以哭!!! 
解釋不透,時間...教了你智慧沒有?!
還是會揀擇處理傷口 !
原來每事本質一貫如舊,沒有帶喜與悲 ,
變的只是你的感受...........

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

[quote]
ask_whp 寫道:
我都知,但因為我d m好多,我怕會沖左出黎同埋我怕我唔
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.