跳至

首頁

尾頁

大宅

有無bb唔鐘意食糊, 又唔鐘意食粥咖

如題, 試過唔同口味, 稀同杰, 唔同時間食等..都唔鐘意, 邊食邊 :-(

你地有無試過, 有咩見意呀..

大宅

Re: 有無bb唔鐘意食糊, 又唔鐘意食粥咖

我試過阿b食完吐出來, 又未試過 :-(
你有冇try 水果茸? 天諾好鍾意食蕉

大宅

初初食白粥, 唔鐘意...之過食魚粥, 勁鐘意

大宅

維維又係咩都唔鐘意食,淨飲奶,我而家都好頭痛。 :-(

民房

Kaling 寫道:
如題, 試過唔同口味, 稀同杰, 唔同時間食等..都唔鐘意, 邊食邊 :-(

你地有無試過, 有咩見意呀..

有呀!有呀!我阿b食左米糊半個幾月,一直都唔鐘意,近兩日俾佢食白粥,佢都係一樣.仲邊食邊喊.水果茸,菜茸都係一樣.好擔心!
不過,昨日有媽咪建議試下肉味煲粥,睇下會唔會有改善.

大宅

Kaling,
早前qq一日食3oz奶(係一日), 粥食2啖, 糊仔(萬朝)只食1湯匙, 因為佢唔肯食, 咁d雀巢姑娘建議我轉雀巢糊仔, 結果肚潟左2日, 今日轉回萬朝, 不過我加入果蓉真係好好多. 今日食左4湯匙, 妳都試下
粥仔就唔整住, 因為好大工程, 而且佢冇乜興趣, 唸住等工人到先整

首頁

尾頁

跳至