自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

收到惠氏BB廣告電話!!

打給我叫我囡囡casting8月中那個廣告,而平面廣告就唔得,你們收到電話嗎?

男爵府

Re: 收到惠氏BB廣告電話!!

您囡囡幾大呀

大宅

未收到呀!幾時打俾你o架?

民房

上星期了,兩歲半

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

上星期淨係收到電話打黎話平面廣告唔得, 佢話8月份廣告今個星期通知, 但到而家都冇收到電話了..

大宅

cobycyto 寫道:
打給我叫我囡囡casting8月中那個廣告,而平面廣告就唔得,你們收到電話嗎?

想問下係唔係阿Kris打電話比你架? 同埋你之前係7月唔係去左casting咩!? 宜家又去過casting ?
人人常歡笑 不要眼淚掉

子爵府

我都有..佢都係咁同我講...話叫我bb8月中再試鏡...

大宅

pinkyhsy 寫道:
我都有..佢都係咁同我講...話叫我bb8月中再試鏡... [quote]
[/quote]
點解casting完又要去casting嘅?
係唔係阿Kris打電話比你? 因佢今日重同其他bk 媽咪講重未有消息! 咁奇怪嘅??
人人常歡笑 不要眼淚掉

洋房

點解我仲未收到tel................ :-( :-( :-(

大宅

好奇怪呀................
今日打電話比阿Kris,佢話TV 廣告要8月中先有消息,要成20個bb喎!
同埋佢話之前冇通知過任何媽咪話OK喎~~
究竟有d媽咪收到通知,係唔係經阿Kris? 因知道廣告公司好多時會揾幾個agents去做bb sourcing,阿Kris可能係其中一個agent (重係一個乜都唔知嘅agent! )
人人常歡笑 不要眼淚掉

子爵府

得唔得我唔係咁care...所以我冇問佢係邊個..反正佢話到時先再通知..咪到時先算law..
hlbaby2004 寫道:
[quote]
pinkyhsy 寫道:
我都有..佢都係咁同我講...話叫我bb8月中再試鏡... [quote]
[/quote]
點解casting完又要去casting嘅?
係唔係阿Kris打電話比你? 因佢今日重同其他bk 媽咪講重未有消息! 咁奇怪嘅?? [/quote]

首頁

尾頁

跳至