產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開刀生的媽咪﹐你地個傷口埋得靚嗎﹖我有一條好明顯的疤﹐粗粗地紅色的

唔知係咪我傷口發炎所以埋得唔靚。

子爵府

Re: 開刀生的媽咪﹐你地個傷口埋得靚嗎﹖我有一條好明顯的疤﹐粗粗地紅色的

me too :-(
我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

民房

Re: 開刀生的媽咪﹐你地個傷口埋得靚嗎﹖我有一條好明顯的疤﹐粗粗地紅色的

我都有一條紅紅地的疤,但比毛毛遮住,所以好難見到.
Priscilla

男爵府

畀面勳章

我條疤埋得好靚呀,而家都睇唔到咁濟,
仲有遲d毛毛生返出黎更加睇唔到了^.^

06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

複式洋房

I am now trying a wound dressing. The company said this dressing can smoothing and softening the scar tissue. It need to use 3-6months. But I just tried for 1 week only. I don't know it work or not.

複式洋房

我的傷口都無咩野,雖然係有一條線咁,但唔係好覺同埋個位咁低,應該唔會睇到

大宅

傷口得一條, 點都唔夠千千萬萬條肚紋慘掛 :-( :-( :-(
3.315kg

男爵府

唔知點解D毛毛好似生長得好慢﹐無以前甘密。
同埋我間唔中仲feel到傷口位有D痕同吉吉地的感覺﹐有時又好似係來自體內(子宮)的。我生完都成4個月啦。你地有無﹖

大宅

me 3 ....... :-( ........
:-D :-D :-D

洋房

The wound is so low, even it's not good looking, nobody will see it even wearing bikini la!!

男爵府

Y_ma 寫道:
傷口得一條, 點都唔夠千千萬萬條肚紋慘掛 :-( :-( :-(

我咪又係! :-( :-(

首頁

尾頁

跳至