自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

三號風球

o岩o岩o係4:20掛左三號風球喇!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 三號風球

珍珠宮

畀面勳章

thanks

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

牛年勳章

咦......有冇機會8號?

大宅

係拿, 會唔會八號風球..... :mrgreen:

男爵府

係掛8號 聽朝早先好掛啊~~~~今晚掛都冇用!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 。
三 號 強 風 信 號 , 現 正 生 效 。

預 料 本 港 平 均 風 速 每 小 時 41 至 62 公 里 。

在 下 午 5 時 , 颱 風 派 比 安 集 結 在 香 港 之 南 約 360 公 里 , 即 在 北 緯 19.1 度 , 東 經 114.4 度 附 近 , 預 料 向 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 14 公 里 , 趨 向 廣 東 西 部 及 海 南 島 一 帶 。

按 照 現 時 預 測 途 徑 , 派 比 安 將 會 於 明 日 進 一 步 靠 近 香 港 , 預 料 本 港 風 勢 繼 續 加 強 。

由 於 目 前 派 比 安 距 離 香 港 超 過 三 百 公 里 以 上 , 暫 時 無 需 考 慮 發 出 八 號 烈 風 信 號 。

三 號 強 風 信 號 - 防 風 措 施 報 告:

1. 請 將 堆 積 在 排 水 管 及 溝 渠 上 的 樹 葉 與 垃 圾 清 除 , 低 窪 地 帶 的 居 民 應 特 別 留 意 此 等 措 施 。

2. 因 為 海 面 有 大 浪 , 市 民 應 該 遠 離 岸 邊 及 停 止 所 有 水 上 活 動 。

3. 工 程 師 、 劃 則 師 及 建 築 商 現 在 請 再 留 意 , 設 法 將 棚 架 木 板 綁 緊 , 使 臨 時 性 建 築 不 易 被 風 吹 倒 。

4. 請 留 意 電 台 、 電 視 台 或 瀏 覽 香 港 天 文 台 網 頁 有 關 風 暴 的 最 新 天 氣 報 告 。

禁止訪問

大宅

thanks.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

民房

唔該晒你呀

大宅

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔該晒 [quote]

禁止訪問

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

男爵府

買咗明天早場....咁打風有冇得睇[quote]

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

今朝新聞又話今日唔會掛3號 而家又掛左, 唔知聽朝會唔會掛8號
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

似乎望黑雨會有機會d.

hk_woman68 寫道:

公爵府

好媽媽勳章

嘜你地好想掛八號同黑雨咩...
你地知唔知會影響到許多人ga∼∼∼
hk_woman68 寫道:

別墅

我都想知, 因為老公就快要出trip.. 唔知佢駛唔駛去

首頁

尾頁

跳至