意見反饋
義工
[2006年] 你地個b識認人未呀??

子爵府

國民生產總值:11221

畀面勳章

你地個b識認人未呀??

女女o係2個月多d, 就開始認人啦, 而家我一入房叫佢,
佢就會轉個頭黎望我架啦, 不過我老公唔多湊佢,
有時叫佢, 佢好似唔係好認得, 但我一叫女女就望住我,
激到我老公死........ :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1650

畀面勳章 爸B勳章

Re: 你地個b識認人未呀??

我個囡都認到我同我老公,一叫佢就同我地笑

別墅

國民生產總值:878

阿囡係唔鐘意我老公因為我老公成日唔抽時間湊佢同佢傾計,阿囡唔喜歡佢抱 :-( ,平時阿囡對住佢笑佢就木口木面比著我都唔鐘意啦!有時阿囡樓計我老公抱佢佢仲喊得勁0的,我同老公講叫佢多些同個女玩佢都做唔到,成日話做野辛苦一回家就睇一陣電視就訓 我真係覺得個囡可憐得阿媽錫.

禁止訪問

國民生產總值:1171

大宅

國民生產總值:1205

我女認唔到公公婆婆呀...
可能耐冇見啦....
一見到佢地個頭仔就周圍擰...
一抱住就扁哂咀,之後就係咁喊喇~~
個女淨認到我,佢老豆同佢阿麻,
佢阿麻由朝抱到晚,
想唔認佢都唔得啦~~

複式洋房

國民生產總值:351

我個女2個月零8日,暫時未識認人。
但同你哋一樣bb唔多like老公抱,令我老公feel好冇癮!
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

禁止訪問

國民生產總值:46216

大宅

國民生產總值:1641

好媽媽勳章

我個囡唔怕陌生,咁人抱都唔喊....我都唔知佢認人未!
晚上餵完奶,通常係我老公"暗"佢訓..星期二睇完千禧bb,講爸爸對小朋友的重要性,我老公睇得好入神,之后佢仲話要比多d時間同個囡玩,果晚仲爭住餵奶

禁止訪問

國民生產總值:1171

複式洋房

國民生產總值:351

你就好啦!你老公咁投入同你一齊照顧bb。
oil_oil 寫道:
晚上餵完奶,通常係我老公"暗"佢訓..星期二睇完千禧bb,講爸爸對小朋友的重要性,我老公睇得好入神,之后佢仲話要比多d時間同個囡玩,果晚仲爭住餵奶
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

子爵府

國民生產總值:11221

畀面勳章

oil_oil 寫道:

如何禾個c6都係咁就巧啦!!!!

禁止訪問

國民生產總值:3090

男爵府

國民生產總值:7428

"千禧bb" o係邊個台做呀?
我老公做野好累, 好小同仔仔玩, 餵奶就小之又小, 我都想老公同仔仔親密D呀!

別墅

國民生產總值:792

oil_oil 寫道:

我hugo仔都係任何人抱都得, 但我同老公抱就特別開心, 所以我d同事and朋友好鬼鍾意同亞仔玩。
除左同bb沖涼之外 (因為怕整親亞b), 我老公乜都會做

大宅

國民生產總值:1641

好媽媽勳章

千禧bb --星期2晚八點正 明珠台~! 已經係第4輯啦,講到班bb4,5歲啦 記得睇~!!
今個星期講bb入學新體驗!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.