自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

讀n1是否須去做全身檢查?

讀n1是否須去做全身檢查?
因我有個朋友的bb去太陽島讀n1,學校話要小朋友先去做全身檢查,才能入學~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 讀n1是否須去做全身檢查?

我係同仔仔体開病果陣,順便叫体開既兒科醫生填埋架

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

大宅

咁可唔可以去健康院果時填?

子爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

??? 要做全身檢查

該用戶已被刪除

大宅

咁係咪一定要去睇醫生叫醫生填?

大宅

係呀! 我仔仔讀明我都要嫁!! 琴日才做完, 學校介紹仲free添
靚靚的Natalie ^!^ & 可愛的昫光仔仔 :-) * 歡迎來到盈盈&昫光Friends Club* http://by.lilypie.com/tg95p8.png

伯爵府

睇開醫生時叫佢填

yes. . .my gal's N1 also like this!!

大宅

我個女去年入n1都無 ?-(

大宅

咁煩架,咁咪好麻煩,又要用錢~

伯爵府

係啦, 我細女之前讀pre-school 都係叫醫生填張 form 証明身體健康~ 今年升n1 無啦啦要去驗身, 又要驗 c 又要驗尿
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

首頁

尾頁

跳至