自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

你地憎唔憎呢D人

推住架BB車搭地鐵,上落要用升降機果陣,成日有D人好手好腳又冇大件行李,為左自己方便行少幾步都要用升降機。。。試過好多次逼滿曬成架升降機都系D冇需要人士,睇住有需要概人上唔到要企系出邊等第二轉,D人好意思讓都唔讓。。。我就試過開口講,架笠系比有需要概人用先架,都系冇用 :-( :-( :-(
少奶奶的身份,丫頭的命...

禁止訪問

Re: 你地憎唔憎呢D人

禁止訪問

複式洋房

絕對有同感! D人都不知貪mug! 比我無BB同BB車, 我一早去左搭扶手電梯la! 咪仲快! 有時見到d人明明見你1抽2lung都不讓下, 真係火都lei埋....

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

彤b^^ 寫道:
係呀,都幾嬲架,
推住架車又有d姐姐響度,唔比你用扶手梯,
咁咪去用電梯囉,
點知就一大埋年青人.....
佢地明明用扶手梯上去上面仲快,
但都唔知點解硬係要用電梯既!!!!

呢d我真係遇得多....佢既然搵兩個人去睇住扶手電梯...不如分一個人去睇住d搭lift既無須要人士仲好啦!!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

agree !!

[quote]
大眼肥妹 寫道:
d人面皮厚嗎,唔通你真係相信果d人唔識得睇中文字咩,不過佢係都唔讓你呀,吹咩.我成日都係咁所以好
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

agree!

貝貝 寫道:
[quote]
彤b^^ 寫道:
係呀,都幾嬲架,
咁咪去用電梯囉,

呢d我真係遇得多....佢既然搵兩個人去睇住扶手電梯...不如分一個人去睇住d搭lift既無須要人士仲好啦!!
[/quote]
自由太多會令世人失去平衡

大宅

mickeywinnie3 寫道:
agree!

[quote]
貝貝 寫道:
[quote]
彤b^^ 寫道:
係呀,都幾嬲架,
咁咪去用電梯囉,

[/quote][/quote]

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

貝貝 寫道:

我都係咁話,我都費時同人爭笠啦,又唔比我撘電梯,咁你唔勸吓D健全人伫撘電梯.我仲要比人話我架BB車好阻住佢入唔到LIFT喎...激到我丫..BB車係咁大架架啦,我已經成個身係架BB車上面,吊住腳企.仲要嘈.唔鍾意咪唔好撘囉.

大宅

近排d人連大肚婆都唔讓位,真係差勁

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

mavis-lee 寫道:
試過好多次呢D CASE,有一次我忍唔住,係架LIFE到呻左兩句,點知有個女人鬧我:關你X事呀?我鍾意呀!,你下之唔好推你架爛鬼車出街LOR~我個仔望住個女人(果時1 歲),係咁CRY,所以唯有立即推佢走.............. :-(

唔洗為呢d女人唔開心....因為....佢根本唔配做女人....影衰晒d女人!!

禁止訪問

大宅

其實果d電梯勁慢, 搭扶手電梯仲快啦, 好心唔好阻住d有需要的人用啦.... ?-(

首頁

尾頁

跳至