自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

收到pm 廣告, 不過唔知係唔係未經許可, 可以點做?

如題.

pm from 北極光
內容如下:
嘩!減肥真係得!!

Hi!我係kimmy呀!早排我結婚好開心呀! 終於有人要, 由於自小已是肥妹仔, 很想係親友面前以靚示人, 於是計劃減肥Keep Fit
走訪各大纖體公司, 發覺太貴又不保証有效, 便放棄了! 後來與舊朋友吃飯, 見她瘦咗, 好奇問起, 她認識一位朋友專幫人減肥扮靚而價錢好抵, 個心都十五十六, 但我這朋友她都減了三十三磅, 好就找他看看!
就是這樣2個月減30磅, 皮膚也變得靚靚, 趕得及我的婚禮, 實在太開心啦!!
各位姊妹要減肥扮靚, 不防到以下網站覽:http://xxxxxxxx.com
(我將它刪除, 免得同佢買廣告)
**Loving You**
該用戶已被刪除

Re: 收到pm 廣告, 不過唔知係唔係未經許可, 可以點做?

珍珠宮

Re: 收到pm 廣告, 不過唔知係唔係未經許可, 可以點做?

pm大臣
[img[img]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

呢個北極光相同既廣告send 左兩次比我呀!
我睇到第二行已delete 喇!

子爵府

me too~~

麟媽媽 寫道:
呢個北極光相同既廣告send 左兩次比我呀!
我睇到第二行已delete 喇!

首頁

尾頁

跳至