跳至
[2005年] 成日咬人

首頁

尾頁

別墅

成日咬人

: 各位9月份媽咪/daddy ,你地好! 我個仔仔係9月10日出生...想同各位傾下成長程況.
你地個bb會唔會成日咬人嫁! 咬到好痛...咬完仲笑..激死我啦..佢而家出o左6隻牙仔..
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

禁止訪問

睛靈勳章

Re: 成日咬人

別墅

嘩...8隻咁多..樂樂豬上有4隻下有2隻..上面門牙中間有一條線咁開..佢前晚咬我99口角邊咬到紅o左... 可能豬豬幫我報仇
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

大宅

妹豬冇咬我呀,可能我唔俾佢咬,佢多數啜我!!!
同爸爸玩果時,爸爸會有隻手佢玩,玩玩下就會咬落去,老公之前話唔痛,而家妹豬有兩隻牙仔,而家佢話痛喇!!

別墅

我 BB 咬到我老公, 阿媽, 工人都瘀哂呀!
佢好得人驚呀!大家抱佢都好驚呀!
我鬧佢,佢仲笑!
芹樂園[img align=left]

禁止訪問

睛靈勳章

子爵府

世然都咬過我地..不過係我地俾隻手指佢咬..好痛 :-( 不過好搞笑既係佢咬人時..會望下個人既表情係點
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

複式洋房

我個仔都咬人架!! 但佢冇乜點咬過我, 佢好鐘意咬公公, 試過咬到見紅呀!

複式洋房

聽個有人話如果bb鐘意咬人. 要用肯定的語氣同佢say no.

但唔好比d 好激動的反應比佢. 因為bb可能覺得咁樣好得意. 而reinforce 左尼d 行為

複式洋房

由 lionly 於 2006-08-02 23:23:48

聽個有人話如果bb鐘意咬人. 要用肯定的語氣同佢say no.

但唔好比d 好激動的反應比佢. 因為bb可能覺得咁樣好得意. 而reinforce 左尼d 行為 <----唔怪得個死仔包咬我,聽到我哎佢重笑得o甘開心喇!
[url=]kgraz[/url]

別墅

我都有閙家樂豬,閙完佢個一刻家樂豬會好down咁望住我 , 轉個頭佢右張開大口,"給" 住我塊面~好似嘴我咁,佢見我笑住口講,嘩..你"石"媽咪咁乖...之後,佢"右"張開大口咁~~~哎我.. :-( :-( 好無奈家樂豬然為我同佢玩...

男爵府

迪迪虐待家人各有不同
1.爸爸=>打頭
2.媽咪=>扯頭髮
3.公公=>搣和抓
4.姐姐=>咬

別墅

唔知的BB係咪出牙仔好辛苦呢,要成日咬人,可能佢地當磨牙..有咩方法可以令佢地無咁辛苦

子爵府

我每次同佢洗口仔時,佢都咬到我死

複式洋房

諾諾豬...每次開心...同唔開心...都會咬人...仲要用個頭撞埋黎咬...好多時都閃避不及...鬧佢...佢仲係度笑...真係無晒辨法... :-( :-( :-(
]

首頁

尾頁

跳至