義工
跳至
[2006年] 你地著緊乜碼尿片?

大宅

國民生產總值:2233

你地著緊乜碼尿片?

你地著緊乜碼尿片呀
我個bb現在著緊Pampers 特級棉柔 中碼,
但係大脾位開始緊喇!
肚仔位置還可以,
係咪要轉大碼喇
但係咁快要轉大碼,
幾時先到佢介片喎!
係咪最大得加大碼? ?-( ?-( ?-(

大宅

國民生產總值:2812

Re: 你地著緊乜碼尿片?

我個B3個月大已經著HUGGIES 大碼,
如果妮飄就著中碼,
你覺得緊既就可以轉0架啦.
唔駛0甘急同佢介片,我就等佢識行先.
尿片最大得加大,但係好大都著到0架!

大宅

國民生產總值:3092

唔駛咁急同佢介片,我e+都係豆聰B痾

大宅

國民生產總值:2233

我未咁快想同佢介片,
只是覺得咁快又要轉碼,
好似好誇張咁快又話要轉大碼,
最大先得加大碼!
驚亞仔無尿片

大宅

國民生產總值:1353

Nathan依家著緊妮飄中碼, 但係著埋屋企包存貨就要轉大碼喇, 因為條片太短, 成日露股罅

別墅

國民生產總值:591

lobb 著緊pamper(綠) 中碼... 之前著fitti 覺得細左d. 我覺得huggies同 pamper 參唔多大喎..

子爵府

國民生產總值:14760

gelgelk 寫道:
Nathan依家著緊妮飄中碼, 但係著埋屋企包存貨就要轉大碼喇, 因為條片太短, 成日露股罅

我都係用妮飄中碼,屋企仲有一包,會轉大碼,因BB大裨勁呀~

別墅

國民生產總值:691

Pampers yellow color (Small)
Pampers green color (Medium)

According to pampers, small is ok for 3-8kg ga.

大宅

聰bb都係著緊huggies + pampers特級 既M size架

大宅

妮飄好用嘛 m size幾多錢

kiki523 寫道:
[quote]
gelgelk 寫道:

我都係用妮飄中碼,屋企仲有一包,會轉大碼,因BB大裨勁呀~ [/quote]

別墅

國民生產總值:804

Nicole 用緊黃色pampers 細碼.

複式洋房

國民生產總值:346

kokkok著緊pampers超薄(好似著低腰褲咁,露股罅:mrgreen: )同特級棉柔,我諗用埋屋企d存貨就要轉大碼喇.

大宅

國民生產總值:4284

NenNen,
Sophie 同 Nicole 一樣都係黃色pampers 細碼, 但好似 cool 得緊 d, 但仲有一包未開 :-( + huggies 1包(好似大條d)

gie_angie,
妮飄中碼一包 $82 - 60片

禁止訪問

國民生產總值:1383

洋房

國民生產總值:241

我個囡都係黃色pampers 細碼, 如果size唔得, 可以去相熟藥房換gar.

大宅

國民生產總值:4284

車厘2媽,
Nepia妮飄DoReMi紙尿片

複式洋房

國民生產總值:334

弊?! 看完你地的碼, 我好驚呀! 咁快有BB著大碼?
我阿仔大脾都好粗, 現在著緊merries 細碼(開始緊了)
晚上就pampers棉柔M碼
但係我仲有好多包M碼的存貨, 點算呀?
我有Unicharm米奇, 妮飄, huggies, 應該著邊包先呢?

大宅

國民生產總值:1536

我個囡e+著緊gree ge pampers M size
我就各得你哋d b只可用一個字嚟形容[size=x-large]"勁"ar;咁快就可以著大碼

jw2005
我都想試merries;but 5係間間吉吉島都有得buy
你係响邊到buy ga 可否教路~~~5該

複式洋房

國民生產總值:334

我係生之前吉吉大減價時入貨的, $39.9 真係好用架
我係嬰兒用品度見到有人代理喎, 但係要好似$60
我好痴線架, 邊度平, 就入貨, 好像妮飄, 我就係uny $75.5時入的

大宅

國民生產總值:1536

吓~~~妮飄係uny $75.5 係5係M size果隻ar
jw2005 寫道:
我係生之前吉吉大減價時入貨的, $39.9 真係好用架
我係嬰兒用品度見到有人代理喎, 但係要好似$60
我好痴線架, 邊度平, 就入貨, 好像妮飄, 我就係uny $75.5時入的

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.