義工

夫婦情感 今日: 6|主題: 38734

跳至
你哋老公會唔會成日話佢自己似邊個明星ga????

侯爵府

國民生產總值:22066

你哋老公會唔會成日話佢自己似邊個明星ga????

我老公成日話自己16,7歲時個樣似金城武,
18,9歲時就似陳栢霖,e家話似周杰倫wor
又話自己把聲似黎明,許志安(唱k嗰時都有d似ge),
佢成日都係咁講,係咁問我,真係吹脹.........

你哋老公會唔會咁ga?
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

子爵府

國民生產總值:10494

Re: 你哋老公會唔會成日話佢自己似邊個明星ga????

sa:
你講到你老公好搞笑 咁你會唔會氹佢呀

侯爵府

國民生產總值:22066

mlkk 寫道:
sa:
你講到你老公好搞笑 咁你會唔會氹佢呀

我唔氹得佢ga,氹佢佢會講得更勁ga,話件事你知吖,
同佢唱親k,首首歌都企喺度唱,咁我坐喺度ga ma,
又要我拖住佢,搞到我隻手成日零空吊住=.=每唱
完一首歌就必會問我唱得好冇,要我比分ga
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

子爵府

國民生產總值:13759

我老公成日話佢自己靚過洒d男明星喎,至於唱歌佢都話自己唱得好聽過好多人,但係我老公唱歌真係好好聽架,至於個樣就見人見至啦,哈哈

伯爵府

國民生產總值:15505

你老公好鬼搞笑
lingha 寫道:

我唔氹得佢ga,氹佢佢會講得更勁ga,話件事你知吖,
同佢唱親k,首首歌都企喺度唱,咁我坐喺度ga ma,
又要我拖住佢,搞到我隻手成日零空吊住=.=每唱
完一首歌就必會問我唱得好冇,要我比分ga

寶石宮

國民生產總值:360963

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 你

禁止訪問

國民生產總值:25495

伯爵府

國民生產總值:17694

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我老公話自己似鄭ekin, 因為我鐘意ekin, 我話佢庶住d眼, 耳, 口, nose, 就係人都話你似. 係人都信呀, 飽死
[img][/img][img align=left

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

公爵府

國民生產總值:25518

好媽媽勳章 畀面勳章

我話邊個靚仔,佢就話自己似邊個,除咗碧咸,因為點都無辦法似到佢,但係佢唱歌把聲就真係好似張學友囉!攞過獎架!追我個時成日要唱歌我聽,好好聽!
我要記得幸福......

大宅

國民生產總值:2765

我就討厭ekin, 因為佢趙完鬆我喜歡的gigi, 有d人話我似歐錦棠, 有d人話我似古天樂, 如果話我係前者, 我會唔nike, 而話我係後者個d, 我會覺得佢地太比面; 我老婆就似14歲時的復明霞, 大家睇返1992年巴塞隆納奧運就知點樣!
[q uote]
milkbear23 寫道:
我老公話自己似鄭ekin, 因為我鐘意ekin, 我話佢庶住d眼, 耳, 口, nose, 就係人都話你似. 係人都信呀, 飽死 [/quote]

大宅

國民生產總值:2737

其實男人都係貪靚、貪型,否則都唔會以覺得自己似某位靚仔/型男星而高興。我隻公雖然唔會覺得自己似任何男星,但會以運動,keep 住個body。

ekin我以前都幾欣賞佢架,但自從因處理跟邵美琪關係不夠完善而改觀喇。至於女方2 個都唔鍾意,尤其係年輕o個位就更加唔鍾意。

歐錦棠 & 古天樂個樣相似咩

男爵府

國民生產總值:5993

反而我老公又無話自己似咩明星喎!不過佢d朋友個個都話佢好似荷里活廿幾年前既影星'艾廸' ?-( 我上網chow極都吾見有,搞到我都吾知'艾廸'係乜野樣添!不過我覺得隻佬都幾似無頭谷/魔盜王男主角尊尼特普(Johnny Depp)! 話佢似海盜吾知會吾會打我呢~~~!!!
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

別墅

國民生產總值:577

無論新識或舊識都話我老公似吳彥祖
所以佢成日話自己係佢失散左既兄弟wor~飽死~

複式洋房

國民生產總值:226

不會. 不過佢會勁踩會邊個明星 :" 這個樣都可以做明星 ? 我都靚仔過佢了 ."

乞人憎!

複式洋房

國民生產總值:226

不會. 不過佢會勁踩邊個明星 :" 這個樣都可以做明星 ? 我都靚仔過佢了 ."

乞人憎!

大宅

國民生產總值:1550

linga,下次見到你老公,叫佢簽個名先。
[url=][/url]

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sa,

你個咁可愛既老公應該都係同你講下笑姐...
我果個夠成日話自己係.....都係唔講...驚笑大你地個口...keke~

洋房

國民生產總值:278

62 & 老公曾經俾人話似周x發. 老公成俾人叫影帝. 不過佢話佢唱歌似四大天王 - x 明. 而家倫到固仔俾人話似兒童版周x發. 好搞笑

禁止訪問

國民生產總值:20403

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.