義工

產前產後 今日: 22|主題: 240682

有左bb可唔可以坐按摩椅??

複式洋房

國民生產總值:475

有左bb可唔可以坐按摩椅??

我行街行得耐,條腰痛都會用,其實得唔得??

Love You Forever Hazel

男爵府

國民生產總值:8232

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 有左bb可唔可以坐按摩椅??

nono

複式洋房

只係用個漉漉下都唔得呀!禁咪好可憐囉! :-( :cry: :-( :cry:

男爵府

國民生產總值:8232

好媽媽勳章 畀面勳章

因為身體上有幾個催生'月'位,唔可以立亂黎嫁

複式洋房

國民生產總值:444

坐按摩椅……唔得
做spa……唔得

複式洋房

禁我以後都唔敢再坐啦!

複式洋房

禁我坐左會唔會有事呀?

複式洋房

國民生產總值:444

if 無見紅就代表無事……

要按摩都係靠人手好d,好多書同雜誌都有圖片explain o架!

can try this 懷孕期夫婦安度手記
http://www.eugenegroup.com.hk/book/list.php?book_type_id=4

複式洋房

THX

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.