意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 3|主題: 77599

請問邊度打五合一/六合一最平...?

大宅

國民生產總值:1526

請問邊度打五合一/六合一最平...?

如題..
thx

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

國民生產總值:1526

Re: 請問邊度打五合一/六合一最平...?

邊度最平呀?

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

國民生產總值:2407

個個醫生唔同架, 你要自己打電話格價!! :-P :-P

大宅

國民生產總值:1627

唔好貪平喎! 最緊要選較大的藥廠所生產的針藥, 為較有保證. 而其中一間較出名的叫"葛羅素".

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1238

I have done some research and by calling a lot of clinics and checked if there are any difference in 五合一針藥廠. I found out that 五合一針, 只有葛羅素生產. 沒有其他藥廠生產. I also called 葛羅素 to verify.

Therefore, 度度打都一樣是葛羅素五合一針. No difference.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.