嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地會唔會揹住bb,帶埋bb車搭巴士?

有冇人試過揹住bb,帶埋bb車搭巴士,但會唔會好狼'背',因唔帶bb車,又揹唔到bb太耐(因bb太重),

複式洋房

Re: 你地會唔會揹住bb,帶埋bb車搭巴士?

本人經常帶車又用帶,本人覺得放便好多,上巴士有兩隻手用,買咗嘢都唔驚,同埋有d司機好衰,唔會理你嘅安全就去開車,咁你都有手扶住

大宅

軒軒 寫道:
有冇人試過揹住bb,帶埋bb車搭巴士,但會唔會好狼'背',因唔帶bb車,又揹唔到bb太耐(因bb太重),

會, 仲咩唔會, 如你所講,bb好重, 揹唔耐. 有時訓左可以放落車, 不過, 我未試過1個人攞咁多野, 通常同老公一齊出去, 否則我寧願唔出街, 揹住20磅bb成日, 第二日實唔識郁, 咪搞!

大宅

me too!!!!

但係都想自己同bb去下街,maybe try later
klwy 寫道:
會, 仲咩唔會, 如你所講,bb好重, 揹唔耐. 有時訓左可以放落車, 不過, 我未試過1個人攞咁多野, 通常同老公一齊出去, 否則我寧願唔出街, 揹住20磅bb成日, 第二日實唔識郁, 咪搞!

大宅

好媽媽勳章

我試過自己一個人揹住BB, 攞住車仔, 仲要帶個大背囊, 真係幾狼狽架, 如果架巴士上車位窄o的仲衰, 不過都係上車同落車麻煩o的, 之後行街就好舒服。

大宅

得我一個出街..就唔會
同老公就會囉

首頁

尾頁

跳至