美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

自已做負理子

我平時有用開負理子夾, 有冇人知係咪可以買藥水返屋企自已整, 有冇人試過呀???

大宅

Re: 自已做負理子

請問你用邊隻牌子負理子夾呀, 有沒有用? :-P
[img align=right]http://file.sayclub.co.kr/charimg/item_real2/s_u_01_10145_01_03.gif[/img]

禁止訪問

子爵府

有用ka, 我每次洗完頭都要夾ka. 如果唔係唔見得人.

我都唔知咩牌子, 係髮型用品專門店買. 呢個世上有左呢樣發明, 真係可以令天生曲髮嘅人重拾自信.

greentea 寫道:
請問你用邊隻牌子負理子夾呀, 有沒有用? :-P

子爵府

conniechan1975,

我可以叫我老公幫手做, 我個 high light 頭都係佢幫我整ka.

conniechan1975 寫道:
i think quite hard to do yourself. as there is some angle u cannot do yourself

sometimes i seach yahoo hong kong. there is some ppl can go to customer's home to do ion. but not sure if they doing good or not. the price is quite cheap. u can go to yahoo hk bid to have a look

伯爵府

我都試過叫老公幫我整,但係就好累囉,整完都OK架

子爵府

fanfan0582,

你係邊度買藥水? 係咪同髮型屋一樣要用兩次藥水.

1 軟化
2 夾直
3 定形

fanfan0582 寫道:

子爵府

fanfan0582,

bestwish 寫道:
fanfan0582,

你係邊度買藥水? 係咪同髮型屋一樣要用兩次藥水.

1 軟化
2 夾直
3 定形

[quote]
fanfan0582 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至