親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

後日飛.... 天氣咁... 擔心嗎?

我後日就飛啦, 而家d天氣咁... 你地有冇同我同日飛架, 你地而家心情如何? :-|

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 後日飛.... 天氣咁... 擔心嗎?

Don't worry!!
99% 影響唔到

我都係後日飛, 去 au...妳去邊 ar

男爵府

畀面勳章

me3 ar...i go to tokyo

侯爵府

我又係日本呀~~ HEHEEE~~ 咁啱o既?

男爵府

畀面勳章

stephenietam 寫道:
我又係日本呀~~ HEHEEE~~ 咁啱o既?

hi...我星期五跟(永安)去東京玩5day....而家打緊風...都有D擔心ga..希望到時可以風平浪靜..大家都可以順利上機出發 咁你好日本邊度呀?跟團定自由行吁

侯爵府

我都係跟團呀~~ 東京+大阪7日, 因為囡囡話要去universal studio搵elmo... 如果唔係要去埋大阪, 我諗會舒服好多~~ 但係唔怕啦, 去日本都係想囡囡開心, 我專登搵個團去晒4個樂園:disney, thomasland, kittyland同universal studio~~ 希望會開心啦~

伯爵府

醒目開學勳章

我又係後日飛呀! 我去新加坡 + 民丹7日呀~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

侯爵府

wing530
我聽日飛啦~~

公爵府

牛年勳章

stephenietam ,

妳雖要來香港去Japan, 或是直接在澳門去日本呢? 妳們今日仲8 號添, 有時間搞行李喇!

侯爵府

CMMANDY
我係澳門飛呀~~

公爵府

牛年勳章

玩得開心d, 今日打完仲好, 唔會影響明天航班

CMMANDY
我係澳門飛呀~~

大宅

No worries!

I flew under Typhoon Signal No. 8 once and Red Rainstorm Signal twice and it were all fine.

Enjoy your holiday!!!
AJL

侯爵府

CMMANDY 寫道:
玩得開心d, 今日打完仲好, 唔會影響明天航班

[quote]
CMMANDY
我係澳門飛呀~~
[/quote]

希望啦...

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

妳o地就正 la~ 個個都去 japan...我老公話呢 2 年都唔會再去東京&大板... :-(

該用戶已被刪除

伯爵府

醒目開學勳章

wing530
我聽日飛啦~~

玩得開心d啦~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

侯爵府

希望聽日可以出發啦... 頭先打去旅行社, 佢話如果真係Delay都冇時間補架, 咁就要cut景點..... 唉... :cry:

別墅

呵呵呵 ~~~~ 我今日都o係機場痴痴地等左 6 個鍾 .... e 家都仲未知明天幾點再起飛呀 ..........
[img align=left]http://www.gundam-seed.net/products/images/seed_dvd6.jpg[/img]

伯爵府

stephenietam,
明天應該會好d, 今日就慘lur, 所有機cancelled..... 不過你有心理準備會delay law, 因為今日要起飛個d要明天先至take off, 所以......
你玩得開心d la

大宅

希望在明天!
明天會更好!
玩得開心d!

首頁

尾頁

跳至