跳至
[2005年] bb 與爸爸

首頁

尾頁

洋房

bb 與爸爸

你們曾否讓bb與爸爸單獨相處及外出?

男爵府

Re: bb 與爸爸

no 呀, 而家就算我出去做facial, 我都將hailey 交俾我mummy 嫁, 當hailey 喊時, 我老公連將個奶咀放入hailey 個口到咁嘅簡單動作都唔識

hailey都會痴婆婆,喺婆婆到我會放心d

伯爵府

醒目開學勳章

有, 有時約左朋友食飯要單拖, 咪將囡囡俾爸爸湊幾個鐘, 不過我去完街街返屋企就要執餐c , 事關爸爸係負責同囡囡玩同餵99, 係唔會幫手執返佢d 手尾

複式洋房

爸爸係唔可以單獨照顧bb多過15min....
佢唔識點同佢玩, 又從無換片片經驗..........

我呢8個月以來只造過1次facial......又比bb抓到我個面損哂....每日同bb一齊食一隻banana....好肥呀......
母親係最偉大ga.........

禁止訪問

子爵府

我老公可以自己湊個女成日架喎~~~
不過就仲未識餵女食糊仔~~~
其他全部佢都掂~~

男爵府

爸爸好多時都會同阿仔單獨相處,特別係去trip的時候,但要餵阿仔食野就一定要我或工人啦...

大宅

畀面勳章

我會架! 我老公以前得仔仔時成日叫我早d 返, 我平時已經全日制湊仔冇咩街去, 次次去街攪到好似趕飛機咁, 我咪問佢點解個仔唔"痴"你? 係咪單獨相處得少, 有機會俾你同個仔增進感情都唔制? 佢而家可以自己湊埋細女tim, 其實都係訓練出黎姐。
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

大宅

未試過,最多都係試過佢放假係屋企,BB同工人一齊,咁佢都會同BB玩,但我打電話返去問佢同BB玩mud,佢話陪個仔上網!! 激C我!!

侯爵府

BB2005BB 寫道:
爸爸係唔可以單獨照顧bb多過15min....
佢唔識點同佢玩, 又從無換片片經驗..........

bb2005bb,

我完全相信benson爸唔識湊bb lor,因為上次係影樓我見佢好like sleeping ,不過好多個爸爸都係咁架!所以好多bb都係like跟媽咪多d,of course母愛係super super 偉大!

please check pm!

男爵府

me too!

佢放假daddy會同埋bb落去陪佢食早餐, 有幾次仲同佢返99度食飯.
crystal618 寫道:
我老公可以自己湊個女成日架喎~~~
不過就仲未識餵女食糊仔~~~
其他全部佢都掂~~

複式洋房

我都係一様呀, 去完街已經好倦. 但係返到屋企仲要有排執. 激死..

lingirl 寫道:
有, 有時約左朋友食飯要單拖, 咪將囡囡俾爸爸湊幾個鐘, 不過我去完街街返屋企就要執餐c , 事關爸爸係負責同囡囡玩同餵99, 係唔會幫手執返佢d 手尾

伯爵府

老公湊bb都ok既, 不過要佢執手尾就難d lor. 屋企有工人佢都識照顧bb, 都算係咁啦.

大宅

爸爸同佢玩就100% OK(仲教到佢好鬼勁, 我就同佢講佢係囡囡來不是boy, 因爸爸教佢玩引體上升, 行單"鋼", Sit up...單腳企等等)...飲食方面就最好幫佢地安排....overall 都算ok

侯爵府

我老公係湊仔高手, 乜都搞得掂, 有時都仲細心過我 唉搞到我呢個做媽既要檢討吓囉

別墅

我老公都可以自己湊阿囡,
沖涼、換片、沖奶餵奶、餵粥仔都OK!
100%好爸爸

複式洋房

我老公試過同個女單獨出街,但只限幾個鐘,仲要係食晒奶,換晒片至會同佢出去,因為我老公好懶,每次同亞女出街都只帶樽水,一條毛巾仔同揹帶,(樽水同毛巾都係袋係自己褲袋)其他咩都唔會拎,食下餐奶前就一定要返,如果要拎好多野,佢一係就唔出街,一係就要個工人一齊出埋.

nancycheung 寫道:
你們曾否讓bb與爸爸單獨相處及外出?

首頁

尾頁

跳至