心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

今日重遇他....

冇想過今日見佢,佢肥着些少,佢???一年几冇見,以wei以后都唔再有機會,苐一次見他系响3ys前,點算每天偷偷望,好想找話題傾,每次行近他(借意)競是无言結局,個心好痛... 他對我有feel,我su他望我時慨眼神,但唔同我講嘢why
:-(

民房

Re: 今日重遇他....

唔開心,可以點我知道大家都唔可能踏出一步,哪會是好好好錯!help me 我個心放唔低 :-( :-( :-(

子爵府

再度重遇你,可喜也可悲.........................

你幾歲呢?好似少女情懷總是思咁既,咩年代呀????????????
唔識都可以講兩句,何況你識,你咁唔主動,佢就算同你講野,你又咪問一句就答一句,佢對你一定無興趣.你應該feel錯左.

洋房

妳唔好天真啦!!!

所有的感覺都是妳自己在構思, 老實D的應該只是妳本人放唔低, 就一廂情願話人

翡翠宮

係咪人地結左婚架 唔係的話女追男有幾咁難呀

珍珠宮

畀面勳章

想知道有無可能咪自己主動d同人傾下d閒計,有無結果自然會知 妳講到好似大家都已經各有所屬 ?-( 我都唔知kum建議妳right or not ?-(

子爵府

好媽媽勳章

如果大家都係單身...你咪主動同佢講野囉...如果大家都有另一伴...咁就唔好再亂諗野...無論邊個對邊個有意思都好...如果已經有另一伴...就唔好再對對方有任何暇想...如果唔係一齊工作...就盡量唔好見...

[url=http://lilypie.com][img]

翡翠宮

咪係自尋煩惱
onon1022 寫道:
如果大家都係單身...你咪主動同佢講野囉...如果大家都有另一伴...咁就唔好再亂諗野...無論邊個對邊個有意思都好...如果已經有另一伴...就唔好再對對方有任何暇想...如果唔係一齊工作...就盡量唔好見...

男爵府

你個囡九月升小一啦...仲諗埋d無謂人做乜呢

翡翠宮

唔係啩有個女刀仲發姣 呢個世界真械咩茅刀有呀 咁李又豬佢有個女既
野蠻仔 寫道:
你個囡九月升小一啦...仲諗埋d無謂人做乜呢

男爵府

牛牛
超~禾械BK探子豬一泥架麻點灰門得過禾

翡翠宮

唉! 家下d賢刀唔豬是咪實飽飯茅屎痾, 咁鍾意無la la整達la七雷反

爽日面果個是李個仔雷架 巧實正下喎
野蠻仔 寫道:
牛牛
超~禾械BK探子豬一泥架麻點灰門得過禾

男爵府

個patpat仲巧彈手矛計似阿媽CCCCCCC

ringoivy 寫道:
唉! 家下d賢刀唔豬是咪實飽飯茅屎痾, 咁鍾意無la la整達la七雷反

爽日面果個是李個仔雷架 巧實正下喎

翡翠宮

咁就要比禾樹下啦[quote]
野蠻仔 寫道:
個patpat仲巧彈手矛計似阿媽CCCCCCC

首頁

尾頁

跳至