自由報料

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Pampers 買3送1

公爵府

Re: Pampers 買3送1

係唔係即是:

買超薄乾爽M,L 100,84or80片 *3,
剪下片數字樣及標籤+優惠咭(藥房取)
送輕鬆穿XL 24片 1包

男爵府

係咪有指定藥房先可以呀?還是間間都得?

民房

是啦, 我也想知道呀, 不過工人好像今天掉了 pamper 的膠袋 :cry:

男爵府

connie1628 寫道:
是啦, 我也想知道呀, 不過工人好像今天掉了 pamper 的膠袋 :cry:

me too前日先掉左一個 pamper 的膠袋

剪下片數字樣及標籤>>>>(係咪剪有隻熊熊果個)
請問有冇更多的資料??
THX~~

伯爵府

我都想知呀.... 點先有呢?

我屋企有2包超薄乾爽,如果3包就有野送,我快快去買多包先

大宅

係cut pampers包裝上的片數宇樣 (e.g. 84片, 68片, 56片) + 條碼標籤 + 優惠咭

收集各3個,去拍定p&g藥房換 輕鬆穿加大碼裝24片一包

我都係昨天先收到單張

男爵府

工人昨天才掉了兩個袋 :-( :-(
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

大宅

點樣先有優惠咭呀?

大宅

想問如果唔係藥房買尿片, 問佢地攞優惠卡得唔得呀?
因為之前係超市買左幾包! thx.

大宅

優惠咭係pampers自己寄來,藥房應該冇得拿.

洋房

大碼要幾錢包 ?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kiu_bb 寫道:
優惠咭係pampers自己寄來,藥房應該冇得拿.

嘩...pampers淨係o係我bb出左世之後1個月寄過coupon黎喳喎...咁我一定冇份啦...佢都好似忘記左我係member咁啵...

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都唔知幾多態仔印花, 而家又話要數宇樣+ 條碼標籤, 送到咁真係煩
去買大王用好過

男爵府

之前先用完3包84片m碼,cut晒d熊仔,掉晒d吉包,現在先話有用,離晒譜!

大宅

大圍嗰間藥房話cut咗印花-$5
原來佢用來換學習褲~~~嘩佢都好好贊喎~~
$15換一包學習褲 :tongue: :tongue: :tongue:
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

伯爵府

好媽媽勳章

哈, 我個仔轉左用輕鬆穿, 所以我有卡都無用
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至