意見反饋
義工
跳至
[2005年] wan wan 拍seng sang bank 廣告

大宅

國民生產總值:3333

wan wan 拍seng sang bank 廣告

雖然冇出正面∼∼∼但係俾我發現到佢扮李麗姍個囡.
janjet 你做左星媽喇.
恭喜恭喜
家姐~妹妹

大宅

國民生產總值:2378

Re: wan wan 拍seng sang bank 廣告

wynnekitty 寫道:

恭喜恭喜

嘩 ! 你都好好眼力喎! 我以為係真入係姍姍個囡, 因為係睇唔到bb個正面, 你點睇到係janjet個囡呢?

大宅

Re: wan wan 拍seng sang bank 廣告

我地係twins lai 架 
心靈雙通
heiheiw 寫道:
[quote]
wynnekitty 寫道:

恭喜恭喜

嘩 ! 你都好好眼力喎! 我以為係真入係姍姍個囡, 因為係睇唔到bb個正面, 你點睇到係janjet個囡呢?[/quote]
家姐~妹妹

大宅

國民生產總值:4268

Dear 大孖
比你發現左tim,諗住低調d,點知你咁眼利,比你識穿,好野好野,佩服佩服

我只講事實

侯爵府

國民生產總值:23959

WOOO !
WAN WAN 好叻好勁呀!~幫我簽個大名呀,唔該!!!

大宅

國民生產總值:4582

好野!0511出明星!等我落足眼力睇真D先!

子爵府

國民生產總值:14766

我禽晚先睇完呢個廣告, 個鏡頭係咪 : 珊珊拖住個bb, 影住有對腳仔上樓梯果個呀

侯爵府

國民生產總值:23959

wynnekitty 都好叻呀!

公爵府

國民生產總值:27622

wan wan 好野, janjet 好野

0511 出左個 new star & new 星媽呀

janjet 記唔記得, 之前咪話過 wan wan 似細個馮寶寶既, 你係星媽, 哈哈~~話咁快就做左粒新星 & 星媽啦

等我都返去留意吓先

wynne,
真係 twins 喎, 咁都比你見到

伯爵府

國民生產總值:15505

我好耐都未睇過tv 了, 有無人話我知邊段時間出呢個廣告呢? 我要錄廣告喔!

侯爵府

國民生產總值:22720

不嬲都話你個女靚靚靚~~

點解真係睇得出既? 因為佢成日避開哂個樣?! 哂哂啦~ :cry: :cry:

janjet 寫道:
Dear 大孖
比你發現左tim,諗住低調d,點知你咁眼利,比你識穿,好野好野,佩服佩服

大宅

國民生產總值:2378

mylulu007 寫道:
我好耐都未睇過tv 了, 有無人話我知邊段時間出呢個廣告呢? 我要錄廣告喔!

夜晚7點後會有!!!

喂!! 你出汗問題有無去睇醫生呢??

子爵府

國民生產總值:14084

WANWAN 叻叻

男爵府

國民生產總值:6885

janjet,
其實wyneekitty 係認得wanwan 腳底嘅士多啤梨痣呀

伯爵府

國民生產總值:15505

heiheiw,

多謝妳, 我今晚錄下廣告先.

關於出汗問題, 而家又好似好左d, 我未睇中醫, 有d驚.....

heiheiw 寫道:
[quote]
mylulu007 寫道:

夜晚7點後會有!!!

喂!! 你出汗問題有無去睇醫生呢??[/quote]

大宅

咁都俾你知道添.
叻女
StephanieTesar 寫道:
janjet,
其實wyneekitty 係認得wanwan 腳底嘅士多啤梨痣呀
家姐~妹妹

子爵府

國民生產總值:10396

恭喜呀 叻叻wan wan 呀

子爵府

國民生產總值:14844

個時janjet叫我估,我一睇到就知啦~

大宅

國民生產總值:2703

大宅

國民生產總值:1538

咁都睇倒
等我今晚"昅"實先.

StephanieTesar 寫道:
janjet,

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.