意見反饋
義工
跳至
[2005年] 有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

子爵府

國民生產總值:12260

有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

我睇到在嬰兒月品-join 埋訂
Phonics Kids ,你地睇下有無興趣?click here!!

伯爵府

國民生產總值:15505

Re: 有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

我已經買左..... :-(

子爵府

Re: 有冇mami有興趣一齊訂 Phonics Kids ??

咁快就買咗?你買的時間幾多錢?BB鐘唔鐘意睇?
我見$200唔算太貴,先買黎俾BB睇!

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

I bought phonics kingdom 1-5, may get new ones later.

別墅

國民生產總值:903

w_y:

How much you buy phonics kingdom?? Is it good & worth to buy???Do you know what is the differences % phonics kids & phonics kingdom???

Sorry for so many Qs

w_y 寫道:
I bought phonics kingdom 1-5, may get new ones later.

別墅

國民生產總值:888

我都想知如果集體訂幾多錢一套????

子爵府

會先俾HKD$200!到時再退番!你睇番依度--------------->click here!!

子爵府

嬰兒用品所訂係這一套!
CLICK HERE!!

伯爵府

國民生產總值:15505

garfield123 寫道:
咁快就買咗?你買的時間幾多錢?BB鐘唔鐘意睇?
我見$200唔算太貴,先買黎俾BB睇!

原價9折, 都要近 $300, 阿囡反應一般 (淨聽cd), 但睇vcd就睇到眼定定, 去到vol.1 (f, h)左右至開始心散.

子爵府

原來咁樣!不過BB一大左,就心野!好難坐定定!
同埋依家有好多教材,都唔知邊隻好?

洋房

國民生產總值:237

我都買左喇, 成300幾呀! :-(
不過好彩囡囡好鍾意, 都無咁心痛! HEHE :lol:

子爵府

買貴左唔緊要,最緊要BB鐘意睇,學到野先有用!

伯爵府

國民生產總值:19785

好媽媽勳章

Dear garfield123,

Please PM me the details, thanks!

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

bbmuilover
我大肚時買架, 而家好似買唔返一套 4xx 咁平.
但你可以去下 bb 展...佢地會有平 d.
質素 ok 架

子爵府

Hi bebe0212,
價錢如下 :
PRICE HERE!!
所訂購資料如下
[url=http://www.baby-library.com/b3a45.htm]PHONICS KIDS

我响嬰兒用品見到有媽咪集體訂購,我咪POST 出黎睇下0511其他媽咪有無興趣,有興趣可以自行參加,名額有一百位,依家好似去到九十幾!

別墅

國民生產總值:903

w_y

thx!

w_y 寫道:
bbmuilover
我大肚時買架, 而家好似買唔返一套 4xx 咁平.
但你可以去下 bb 展...佢地會有平 d.
質素 ok 架

子爵府

弊! 亂左添!正確應該如下 :
訂購Phonics Kids 資料如下 :
DETAIL
價錢如下 :

大宅

國民生產總值:2378

garfield123 寫道:
弊! 亂左添!正確應該如下 :
訂購Phonics Kids 資料如下 :
DETAIL
價錢如下 :

pls check pm

別墅

garfield123,

我都想訂一套,請問要比什麼資料你呢,有咩嘢手續呀???

Thanks!

別墅

garfield123,

唔好意思,我想問係咪HK$200.00有齊
6書+3CD+3VCD+海報

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.