自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

洋房

你地估

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 估

我覺得有可能。

侯爵府

可能
我家有隻曳曳豬

男爵府

最好唔好

男爵府

我想喎.

洋房

可能會係返

男爵府

應該唔會

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我屋企d風好似8號咁喎!

公爵府

千祈唔好, 我好多嘢做, 唔想放假呀! :-(

別墅

香港天文台在2006年08月02日22時45分發出之天氣報告
香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 。

三 號 強 風 信 號 , 現 正 生 效 。

預 料 本 港 平 均 風 速 每 小 時 41 至 62 公 里 。

在 下 午 11 時 , 颱 風 派 比 安 集 結 在 香 港 之 西 南 偏 南 約
340 公 里 , 即 在 北 緯 19.4 度 , 東 經 113.2 度 附 近 ,
預 料 向 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 14 公 里 , 趨 向 廣 東 西
部 及 海 南 島 一 帶 。

按 照 現 時 預 測 途 徑 , 派 比 安 將 於 清 晨 最 接 近 香 港 ,
但 仍 與 香 港 相 距 超 過 三 百 公 里 , 因 此 發 出 八 號 烈 風
信 號 機 會 不 大 。

不 過 , 天 文 台 提 醒 市 民 , 明 天 ( 星 期 四 ) 本 港 大 部
分 時 間 吹 強 風 , 受 雨 帶 影 響 時 伴 有 狂 風 , 市 民 要 小
心 防 備 。

三 號 強 風 信 號 - 防 風 措 施 報 告:

1. 請 即 採 取 各 種 預 防 措 施 , 保 護 房 屋 及 財 物 的 安 全
, 將 所 有 容 易 被 風 吹 倒 的 物 件 綁 緊 ; 室 外 傢 俬 、 花
盆 及 可 能 被 風 吹 倒 的 物 件 亦 應 搬 入 室 內 。 請 再 檢 查
所 有 門 窗 是 否 可 以 關 閉 。

2. 因 為 海 面 有 大 浪 , 市 民 應 該 遠 離 岸 邊 及 停 止 所 有
水 上 活 動 。

3. 請 留 意 電 台 、 電 視 台 或 瀏 覽 香 港 天 文 台 網 頁 有 關
風 暴 的 最 新 天 氣 報 告 。

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

唔會
:-P  :-P  :-P

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

No!

大宅

心裡好想...............但事實 :-( :-(
人人常歡笑 不要眼淚掉

民房

唔會

複式洋房

都知唔會.............不過真係好想

子爵府

ka_19_75 寫道:
唔會

I THINK SO!

伯爵府

me 2 呀 :-( :-(

睇距離就一定唔會8號...
但係風力仲勁過8號呀

cy101 寫道:
我屋企d風好似8號咁喎!

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

醒目開學勳章

唔會,不過好大風呀

洋房

me 3.
可樂皓皓 寫道:
me 2 呀 :-( :-(

睇距離就一定唔會8號...
但係風力仲勁過8號呀

[quote]