烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

都會海逸酒店美食會

收到fd forward黎的email,介紹海逸酒店集團美食會,好似幾好咁囉,大家研究一下
(申報利益先,我無聯絡方法,無得推薦,自己無入過會,純粹收到message搬字過紙咋)

$1,888 美食會!!

會員重點優惠, 除此之外仲有其他立立雜雜discount, 不能盡錄

1 ~ 於下列酒店各餐廳用餐可享折扣優惠 :
海逸酒店 - The Promenade 餐廳、凝醉廊及水雲間
都會海逸酒店 - 西餐廳
北角海逸酒店 - 綠怡廳
九龍酒店 - 倚窗閣

二人用餐,美食半價優惠
三人用餐,六七折優惠
四人用餐,七五折優惠
單獨用餐或五人以上用餐,均可獲八折優惠

2 ~ 二十張餐飲及住宿優惠券適用於海逸酒店、都會海逸酒店,北角海逸酒店及九龍酒店 :

各酒店餐廳可轉讓之雙人自助午或晚餐券一張,
適用於星期一至星期四
(共四張, 可轉讓, 惟不能與會員咭同時使用)

3 ~ 各酒店餐廳之自助餐七折優惠券一張,適用於星期一至星期四,六位成人或以上
(共四張,每酒店各一張及可轉讓,每券最多可供二十成人享用此折扣優惠)

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 都會海逸酒店美食會

好似幾好喎

子爵府

2024年龍年勳章

我join左成半年..因我好like食buffet...一得閒會同老公去食buffet (半價)..我覺得低食...

男爵府

我都like 去呢間食buffet.
因為其實我食唔得多. 所以更加要選擇"正"既buffet 先食

thanks 你報料, 現在esd 有優惠 offer :

HKD$1699.00

男爵府

我都join 過, 真係幾好架, 不過黃埔同北角海逸會差d....

珍珠宮

林嬌嬌,

請問esd個優惠係邊度可搵到.

男爵府

ok, i send u the link, pls check pm

kwan0520 寫道:
林嬌嬌,

珍珠宮

林嬌嬌,

唔該晒..

侯爵府

林嬌嬌 寫道:
ok, i send u the link, pls check pm

[quote]
kwan0520 寫道:
林嬌嬌,

[/quote]

I can't find it in esd, can you send me the link? thanks!

複式洋房

hi 林嬌嬌,

please forward me the link. thanks.

男爵府

林嬌嬌

我都想知,可否pm條link給我,thx!

大宅

click 呢度:

[size=medium]海逸國際酒店集團 : 海逸美食會

男爵府

yup...大家自己睇

大宅

大家o岩用我都好高興

本來一收到我都心思思想join架,不過一join就一定成日去,但自己身體唔爭氣,高脂高血糖乜都齊,都係算把啦 :-(

伯爵府

請問有人去試過嗎?或者以前試過去海逸食buffet嗎?因都幾貴下,所以想知道d食物掂唔掂?

我今晚會去食,因我是八月份生日,而且我有6大2小去食,個waiter就話可以free 2個小朋友,唔知我有無聽錯呢?

此外,請問有無人知仲可唔可以同時用信用卡優惠?因好似compass visa響海逸消費有discount(唔知有無記錯)? 

首頁

尾頁

跳至