香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

元朗邊度有YOGA學呀?

想學愉珈YOGA,但又不想去太遠,元朗邊度有YOGA學呀?
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 元朗邊度有YOGA學呀?

我都響 yl 工聯會 (教育路) 玩緊, 不過 arm arm 開左班,
下次會響 10月 開始.

另外, 我有個 fd 就響 >>> "呢度"
玩過, 好似話某 d 導師都 ok wor

洋房

大會堂及體育館都有, 不過我無學

大宅

Bell,

你禁健康ka, 教下我呀
keroppipooh 寫道:
我都響 yl 工聯會 (教育路) 玩緊, 不過 arm arm 開左班,
下次會響 10月 開始.

另外, 我有個 fd 就響 >>> "呢度"
玩過, 好似話某 d 導師都 ok wor

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

peggy,
無計 na, 生完孖 b g 後 me 重左差不多20lbs ar :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

唔信
peggy,
無計 na, 生完孖 b g 後 me 重左差不多20lbs ar :-( :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

我識得有個yoga老師可以私人教.......咁地方就可以就大家囉.........都係$300/4堂......佢教得好好.....

琥珀宮

PeggyBYTsang 寫道:
唔信

我呃你又無 $$$$$ 分 ge ~ :-( :-( :-( :-( :-( :-(

伯爵府

我係自己個屋苑學過.........
地方就細d,不過貪佢夠近又夠平,人又小..........
好似唔洗 $200有8堂.......個miss仲要係唔錯嫁......
不過,呢期開始無學
要就swing番pg呀 :-( :-( :-( :-(

伯爵府

你地2個仲咩呀
[quote]
PeggyBYTsang 寫道:
唔信

我呃你又無 $$$$$ 分 ge ~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( [/quote]

洋房

ma1015 寫道:
想學愉珈YOGA,但又不想去太遠,元朗邊度有YOGA學呀?

你去睇睇:
http://www.yl.com.hk/yoga/index.htm
ling

別墅

keroppipooh,

你對twin boy超可愛呢!
小朋友是可愛的!

子爵府

好媽媽勳章

swingbb

我又會係度撞到你既?

swingBB 寫道:
我係自己個屋苑學過.........
地方就細d,不過貪佢夠近又夠平,人又小..........
好似唔洗 $200有8堂.......個miss仲要係唔錯嫁......
不過,呢期開始無學
要就swing番pg呀 :-( :-( :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

keroppipooh

你對孖b勁似樣呀, 我想問你地點樣分邊個係大佬, 邊個你細佬架?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
K2學英文 ... 2 3 4 5 6 .. 8