自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

勁歌金曲~~陳慧琳

點解Kelly成日都係咁靚ga~真係好靚~好完美呀

禁止訪問

Re: 勁歌金曲~~陳慧琳

別墅

係啦, 又fit又高. 不過我鐘意佢唱慢歌多d.

禁止訪問

大宅

聽講佢媽咪後生時靚過佢好多架,我有個朋友係佢媽咪o既中學同學,話佢媽咪係典型o既上海大家閏秀,又靚又叻,追死好多男仔

大宅

[size=large]正!

珊瑚宮

一向好鍾意佢,佢身材真係好均勻,肥瘦適中,真係極品! 但近年佢聲勢唔太勁,可能佢唔係好似有d藝人咁鍾意整色整水博出位,而且形象不變,d人睇佢覺得悶,但佢真係藝人中既XO黎架!

禁止訪問

大宅

但我周遭D朋友個個話佢好out

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

剛剛看完勁歌, 我同老公都覺得kelly 都算最正氣女歌手, 娛樂界之中少有

我同老公講, 如果將來阿囡入娛樂界比唔比 ? 老公答得好攪笑, 佢話比, 係唔比入英皇'傘,

pinkpink
[img align=right]http://www.sanrio.com/main/buttons/whatnewbutton.gif[/img]

男爵府

我自己就好like 佢, 因為高著咩都好睇麻,
不過原來我問好多男fds 佢地都吾like ,
因為就算係高既男仔都吾like 女人太高架, 佢地話咩'吾琴老' 仲有一句話' 高瘦平'喎, 真係吾知佢地咩taste...激c...

別墅

Yes, I felt she is very beauty and fit also. She is really a fortune lady as she is beauty, tall, slim, rich and her bf seems like a good guy....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實冇話out唔out...out唔out都係我地自己加既姐....
我本身唔太留意香港果d歌星...我喜歡外國果d...但佢地係唯一覺得不錯曉...起碼冇"大牙肉"咁乞人憎同做作先啦~
睇到佢果身...嘩....正到暈既身型...真係羨慕屎我呀!!!

大宅

仲要皮膚白滑

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我都好鐘意佢呀

佢好型, 唔做作, 有的男仔頭性格

如果佢係高瘦平, 咁梁fing琪係咩 ?-(

但佢套衫好似有的娘, 平時的型好多喎

別墅

佢個身型好正,又高,又瘦﹗

子爵府

kelly都算係娛樂圈少有既乖乖女!
我記憶中~佢好似未試過有負面新聞呢!

大宅

,嗰個梁fing琪真係高瘦平既表表姐, 隻小腿做得kelly隻大肶ar,仲成鬼日著短裙!!!
charlotteling 寫道:
我都好鐘意佢呀

佢好型, 唔做作, 有的男仔頭性格

如果佢係高瘦平, 咁梁fing琪係咩 ?-(

但佢套衫好似有的娘, 平時的型好多喎

首頁

尾頁

跳至