跳至
[2004年或之前] 0310小朋友3歲,點慶祝?

首頁
34567...30

尾頁

大宅

Re: 0310小朋友3歲,點慶祝?

Fi-fi,
吾好叫定d餐。
上年Chloe都係響老麦開生日会。我驚去到先叫野食,d野食來得慢,d人On99無野食,所以我叫左一個Set。最後發現d薯條係静O西響度無人食。
所以今年我吾会再Order定食物,等d人來到自己鐘意食Mug就叫Mug,甘様会好d。

大宅

10,
一定係d人自己想食Mug Order Mug係底d。

十月媽咪 寫道:
咦...我記得我參加過兩次d friend響老麥開既生日會, 佢地好似唔係叫set架, 係個姐姐行埋唻, 任我地食乜就叫乜架喎! 唔知邊樣抵d呢?

男爵府

BMW,
我就係唔想D人黎度個個人都叫一個餐呀(eg 魚柳飽餐,麥香雞飽餐....)個個餐入面都係中汽水,大薯條.....我就係知到最後就一堆堆薯條山咁,所以為免浪費食物,所以最好叫幾個餐+散叫飽+飲品or新地雪糕囉

大宅

Fi-fi,
甘d人又吾会個個都叫餐既…李放心La!!以上年Chloe個生日会為例,我見好多都係散叫一個飽、一杯Sweet Corns之類,又吾係甘多人叫餐Jar Wow。

男爵府

10: 乜妳唔係一向都係咁咩???
妳when矛dog dog過呀
hahahahahahahahahahahahax1000000000

fi-fi 寫道:
亞十,
i like it....直頭係你喇
[quote]
十月媽咪 寫道:
....好鬼戇DOG DOG?????
[/quote]

男爵府

20,
:tongue:

男爵府

我頭先放工去左老麥落deposit喇....

bmw,
咁你上年有無訂埋個d 波波呀,最平最平都20蚊一個,有d仲要成百蚊一set....我仲諗緊呀,唔訂會唔會cheap左d呀,但訂左,知宇又唔會開心d喎

男爵府

fi,
自己帶去佈置得唔得呀? 咁鬼貴一個balloon, 咪玩啦, 可以請多幾個人, 食多幾個餐喇! 真係屈得就屈! :tongue:

男爵府

亞十,
佢果d波波係一座座嫁,幾個波波扭埋一齊果d呢....甚麼小王子氣球喎 靚就幾靚,不過我估到尾會被佢地玩到分體囉

男爵府

fi,
咦, 原來係呢種波波呀, 咁又唔同喎, 我見人地開完生日會, d媽咪係可以成抽波波拎返屋企架! 不過就咁, 影相用都幾靚既, 但講真, 真係無乜為呀, 哈哈!

男爵府

FI:

妳可以放心...果d ballon小王子都好實淨架

大宅

Fi-fi,
上年我訂左個Set,所以送左一個。
要比$既話,千其吾好訂,上年個波一出,吾究3分鐘,個頭就爆鬼左。因為距吹得好"衡"下架,所以好易爆。
吾訂...又点会Cheap Jack,我今年都吾打算訂Wow。

李訂左仲要Consider埋,開完生日会点処理個波Wow,都好鬼左定下架。

男爵府

上個禮拜日咪就係見到同學仔個生日會有幾set呢d波波囉,到中段d波已經散哂,到最後知宇就拎走左幾個細細個ge氣球....
咁...我諗我都係唔訂喇,還掂佢地都唔會因為有幾個波波係度會開心d

男爵府

fi,
係啦, 唔好book波波啦, 畢竟知宇先係主角嘛, book d波波唻搶知宇鏡做乜鬼先得架! 你當日扮得知宇型仔d好過喇!

男爵府

真係估唔到
一講到來緊大家小b的3才生日會...可以多回應得咁緊要

c火啦...燒賣同包包可能同日舉行生日會呀
琴日同夫人chat過
講笑咁話...不如
包包1-3pm...燒賣3-5pm
咁d小朋友咪可以連續玩4粒鐘囉

男爵府

係呀...十月會好忙...個個禮拜都會有生日會join呀....

大宅

20,
Good Idea!!
甘大家又可以多d時間吹水

outEST 寫道:
真係估唔到
一講到來緊大家小b的3才生日會...可以多回應得咁緊要

c火啦...燒賣同包包可能同日舉行生日會呀
琴日同夫人chat過
講笑咁話...不如
包包1-3pm...燒賣3-5pm
咁d小朋友咪可以連續玩4粒鐘囉

男爵府

20,
好呀, 你就1300-1500啦, 我去完包包個生日會, 可以飛去上堂!

男爵府

妳就想lu...好大機會...妳上完堂至開始都未定
更+大機會...係妳上緊堂的時間
個姐姐重未覆我時間呀!!!!!
妳上少一堂啦...會好好玩架

十月媽咪 寫道:
20,
好呀, 你就1300-1500啦, 我去完包包個生日會, 可以飛去上堂!

男爵府

20,
你估亞十睬唔睬你

首頁
34567...30

尾頁

跳至