產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

少女擲女嬰出街感化18月

少女擲女嬰出街感化18月
(明報) 08月 02日 星期三 03:40PM
一名15歲中一女學生,今年六月在石硤尾南山
]

珍珠宮

2020勳章

Re: 少女擲女嬰出街感化18月

近排有個 survey 發現, 時下年青人太唔知"性"的後果,同養小朋友的責任有幾大

我諗都係 e 個社

公爵府

2020勳章

生命何價?

複式洋房

都系社會問題既~我覺得都多左好多呢d新聞...
唉~命黎架麻~話掉就掉!! :-( [quote]
hiragana 寫道:
近排有個 survey 發現, 時下年青人太唔知"性"的後果,同養小朋友的責任有幾大

我諗都係 e 個社

]

男爵府

hashtag旅遊勳章

個女仔將來都唔知點過

複式洋房

我覺得判得太少,15歲唔算細,陀都陀

別墅

佢一生都要擔著這份內疚~~
真慘
:-(

男爵府

咁輕 有無搞錯呀

大宅

我真係唔明點解咁多依d個案呢? 無人發現佢大肚嗎? 佢又點可以容忍自己咁呢? 現在這個社會15歲無理由唔識避孕嫁! 就算有咗都可選擇放棄個bb, 無為害咗個人命!

禁止訪問

複式洋房

我今日睇東方上網既報紙~原來話呢個女仔近 乎 弱 智 邊 緣~仲話與 陌 生 男 子 偷 嘗 禁 果 後 珠 胎 暗 結 , 今 年 六 月 廿 五 日 在 祖 母 的 石 硤 尾 家 中 廁 所 誕 下 女 嬰 後 , 親 手 扯 斷 臍 帶 , 並 將 已 死 的 初 生 女 嬰 屍 拋 擲 至 平 台 ~
證明佢俾邊個男人搞佢分分鐘都唔知....唉...好慘...不過我覺得就算15歲都應該都知道自己有左bb同埋知道自己生左個b呱 (琴日我睇明報)
]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

點解會一生左黎已經係死左

複式洋房

唔知牙~><"不過多數都系唔識揍~bb出生有細菌之類拉~ :-(
teresa621 寫道:
]

子爵府

DaDa* 寫道:
唔知牙~><"不過多數都系唔識揍~bb出生有細菌之類拉~ :-( [quote]
[/quote]
嘩~好慘呀個bb,一出黎就死左 :-( 之後仲要比媽咪掉落街 :-(

複式洋房

系拉 :-( 都唔知搞什麼呢個世界有人想生冇得生~有得生就掉落街
[quote]
DaDa* 寫道:
唔知牙~><"不過多數都系唔識揍~bb出生有細菌之類拉~ :-( [quote]
[/quote]
嘩~好慘呀個bb,一出黎就死左 :-( 之後仲要比媽咪掉落街 :-( [/quote]
]

子爵府

DaDa* 寫道:
系拉 :-( 都唔知搞什麼呢個世界有人想生冇得生~有得生就掉落街[quote]
[quote]
DaDa* 寫道:
[/quote]
嘩~好慘呀個bb,一出黎就死左 :-( 之後仲要比媽咪掉落街 :-( [/quote][/quote]

不過就算佢唔掉落街都好,一生出黎就死左,已經夠哂慘 :-(

大宅

之前新聞有講,話個BB是沒有"腎臟",唉.... :-(

複式洋房

CYK 寫道:
之前新聞有講,話個BB是沒有"腎臟",唉.... :-(

下~唔系牙...冇腎臟
]

首頁

尾頁