婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

有無人好似我咁, 生完之後, 好易肚痾.............

自從生完bb之後, 就好易肚痾, 成日都好似腸胃濕熱咁, 未生bb前就成日都好難去, 關唔關事開完刀呢? 睇親醫生都話無事................. :cry: :cry:

禁止訪問

Re: 有無人好似我咁, 生完之後, 好易肚痾.............

洋房

Re: 有無人好似我咁, 生完之後, 好易肚痾.............

咁生完咩好快瘦

大宅

我終於揾到知音人,我咪都又係咁,不過我係順產,我直頭忍唔到添呀,所以我依家都唔敢坐巴士,去街我一定要坐地鐵&火車,因為隨時有得去廁所,我重係到諗,我以後都冇得去旅行,嗚~~~
不過我又覺得多數每次肚痾都係帶著我個女同埋知道係個一刻冇廁的既時候就嚟料,我有諗過可能係心理有問題,我都想搵下有咩機構可以幫到我,我依家唔敢單獨同個女去街,唔敢坐巴士,點算? :-(

禁止訪問

大宅

[quote]
RebeccaChan 寫道:
我都係呀!我又係開刀年bb 0架!而家亞女就來2歲,腸胃好番D.
我未生bb前就ok正常.
生完連飲鮮奶都肚痾,食肥小小嘅食物都唔得,食公仔麵都唔呀!
而家慢慢好D,有D牌子鮮奶都飲得.

[quote]

me too :-(

禁止訪問

大宅

我生完都好易肚痾,一食完就肚痾,日日如是,中

首頁

尾頁

跳至
熱門主題