意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 34|主題: 153101

跳至
[北區] 粉嶺有冇好的兒科醫生介紹

洋房

國民生產總值:45

粉嶺有冇好的兒科醫生介紹

粉嶺有冇好的兒科醫生介紹, 最好在牽晴左近. thanks!

侯爵府

國民生產總值:24061

Re: 粉嶺有冇好的兒科醫生介紹

HangYee
你住牽睛間架
我家有隻曳曳豬

公爵府

國民生產總值:29310

我覺得花都的黃國榮同yung shing court 的陳妙蘭都ok 架, 可以接受

洋房

國民生產總值:45

多謝! 我係住牽晴間. 之前係陳澤彬, 不都佢去左tuen mun. 宜家bb有一隻眼有少少腫同流眼水. 我會去試下, 謝.

珍珠宮

國民生產總值:37724

HangYee 寫道:
多謝! 我係住牽晴間. 之前係陳澤彬, 不都佢去左tuen mun. 宜家bb有一隻眼有少少腫同流眼水. 我會去試下, 謝.

陳澤彬 is not a 兒科專科 ar

珍珠宮

黃國榮 is 可以接受 but cannot say 好 lor

公爵府

國民生產總值:28326

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

粉嶺中心--譚欽

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:4558

我都覺得粉嶺中心--譚欽粦幾好,
我個女好鍾意佢,d藥唔會太重,又有醫德,真好!

大宅

國民生產總值:2115

我 d 女要去元朗睇 .... 粉嶺上水既醫生都夾唔到 !!

元朗個個陳鳴偉, 佢係 new york 做過兒科 , 真係好好o架

珍珠宮

阿切 寫道:
我 d 女要去元朗睇 .... 粉嶺上水既醫生都夾唔到 !!

元朗個個陳鳴偉, 佢係 new york 做過兒科 , 真係好好o架

Me too 粉嶺上水既醫生都夾唔到, 我一定要帶個仔出 Jordon 睇 ga

該用戶已被刪除

侯爵府

國民生產總值:24061

mama&BB
我都係住在牽晴間,你住第幾座呢
我家有隻曳曳豬

男爵府

國民生產總值:9769

而加同個仔睇上水楊永健都好似幾好!

別墅

國民生產總值:547

好媽媽勳章

zoechan2005 寫道:
我都覺得粉嶺中心--譚欽粦幾好,
我個女好鍾意佢,d藥唔會太重,又有醫德,真好!

同意牙~我個仔睇左6年喇~依家都好少要睇醫生~

公爵府

國民生產總值:28326

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

mama&BB 寫道:
我都係住在牽晴,BB剛滿2個月大,但卻傷風咳嗽,我很擔心。不知道粉嶺區哪裏有好的兒科醫生,所以剛才帶他去看了仁安莫子慈醫生。但以後想找附近的醫生比較方便。請問粉嶺中心的譚醫生收費多少?

我大仔都係睇仁安莫E生架...我大仔好夾佢架...

而細仔轉左去睇譚欽

別墅

國民生產總值:507

我個仔睇黃國榮,上次BB出玫瑰疹,都係多得佢俾晒心理準備我,先至無咁"騰"
http://mmbb423.my.babysky.hk

洋房

國民生產總值:84

試吓雍盛苑-陳妙蘭 2278-2877- 兒科專科醫生, 她以前係東區醫院兒科醫生, 有十幾年經驗, 我個女轉咗睇佢幾好, 以前睇開花都郭樹明, 佢D藥比一般重, 所以會好快見效, 唔好的就係會好攰, 小朋友未必受倒.
Take care your kid.

男爵府

國民生產總值:9769

其實真係每個小朋友都唔同! 要睇D藥夾唔夾個小朋友!

好似王家鑾, 我大仔睇就OK! 我細仔睇親都兩三次唔掂當架!! 而加轉咗睇楊永健又好好播~~~~ 所以而加兩個仔睇唔同醫生囉! :wink:

大宅

國民生產總值:2129

我都係住牽晴間架, 我住粉嶺既朋友話試個附近幾個醬生, 覺得譚欽粦醬生幾好, 地方乾淨, 醬生細心, 啲藥唔會開得太重, 所以介紹我睇佢, 我個仔so far都算幾夾, 每次睇都唔算貴, $140 - $210

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.