義工

夫婦情感 今日: 11|主題: 38734

別墅

國民生產總值:888

我同我bf同居
:weapon:

琥珀宮

國民生產總值:194812

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 你

其實唔駛求簽,你都已經知道你同你男朋友可唔可以有將來啦!結左婚都可以離婚架o者,同埋你想有結果既一日,咩唯之叫結果呢?結左婚唔開心算唔算叫結果?我唔知你而家為咩事而好失望、傷心...但係你都唔可以將你既將來幸福交由求簽、八字、掌紋去決定。

我本人絕對唔相信求簽、八字、掌紋....呢D野 @[email protected]

大宅

國民生產總值:1072

我係唔信呢d野既...................不過有一次我同老公(當時既男友)去了離島, 見有間廟宇, o甘o岩又有簽, 於是玩下啦, 好似我同老公支簽講既野唔一樣, but意思大致相同, 意思大約都係話有今生有來世........不出一年, 我有o左仔仔結婚了, 而家生埋囡囡, 結婚之後我地感情有增無減過.

信唔信, 見人見志.

公爵府

國民生產總值:25518

好媽媽勳章 畀面勳章

呢啲嘢只係自己唔開心時,搵一啲寄託嚟自欺欺人,當你好傷心失意嘅時候,支簽文話你哋嘅感情仲有一線生機個一刻你會好開心,但只要你一見番令你傷心嘅人,支簽一啲都幫唔你!佢只會令你繼續執迷不悟,咁如果支簽話你哋唔會結婚,你係咪智放棄段感情呀!其實你寧願信一支簽,定信自己嘅感覺,你一定心知肚明,係咪! 希望你唔好怪我咁坦白,因為我曾經身同感受!只有識得放手,才會雨過天清!

我要記得幸福......

洋房

國民生產總值:85

我想問你去求簽為咩先, 求答案?
如果支簽講得好, 你就去做? 如果講得唔好, 叫你分手呢?
咁你又照做呀? 如果你唔信咁你求又有咩意思呢, 好矛盾呢,
呢個咪你而家個心唸既野囉, 其實你自己一早就有答案, 佢
愛唔愛你對你好唔好你最清楚, 你既然想同佢有結果, 即表示你決定左啦, 世事多變, 無需想得太多!

男爵府

國民生產總值:6946

人在自己掌握唔到前路時,總是想有方法可以比自己肯定的答案。
Vanness 寫道:
我想問你去求簽為咩先, 求答案?
如果支簽講得好, 你就去做? 如果講得唔好, 叫你分手呢?
咁你又照做呀? 如果你唔信咁你求又有咩意思呢, 好矛盾呢,
呢個咪你而家個心唸既野囉, 其實你自己一早就有答案, 佢
愛唔愛你對你好唔好你最清楚, 你既然想同佢有結果, 即表示你決定左啦, 世事多變, 無需想得太多!

男爵府

國民生產總值:6946

[quote]
fionmama 寫道:
我同我bf同居

男爵府

國民生產總值:5598

信則有不信則無, 我以前都唔信, 但有一次係極度絕望之下, 好誠心咁去黃大仙求簽, 張簽講既野同我唸既心態完全一樣, 之後我就好信, 但最緊要係你真係信先好去求, 唔係就唔好去la~

大宅

國民生產總值:4203

好媽媽勳章

我唔信呢d野,不過老公信!!

講真~~岩聽咪信囉!
唔岩聽咪當矛聽過囉!
不過唔好咁上心!!

無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.