義工
跳至
[澳門] yeah~8號風球

大宅

國民生產總值:2549

yeah~8號風球

yeah~8號風球,可以放工返屋企。
8個月囉!

侯爵府

國民生產總值:23056

Re: yeah~8號風球

係wor, 你唔講, 我都唔知tim.... (因為一路睇緊香港台)

別墅

國民生產總值:809

我返到澳門聽到街度D人講電話先知8號風球,跟住即刻搭車返乙水仔

侯爵府

國民生產總值:23056

原本諗住今日去街街, 而家冇行啦..... :-(

別墅

國民生產總值:751

下.....係咩?/ 幾點開始嫁?

別墅

國民生產總值:751

熱帶氣旋警告
本警告於澳門時間2006年08月03日09時35分發出。
以下為澳門最新之熱帶氣旋警告。
澳門現正懸掛8SE號風球。
即表示熱帶氣旋中心逐漸接近澳門特別行政區,可能引致澳門特別行政區吹信號所指方向之烈風,風速達每小時63至117公里,陣風約每小時180公里。

於09:00時,(0606) 颱風 "派比安"集結在澳門西南偏南約220公里處﹝約北緯20.2度,東經112.8度﹞,預測以時速15公里的速度向北方向移動。
於 09時30分改掛八號東南烈風信號。

8SE號風球的安全措施提示:
所有學校停課。小孩應留在家中。將門窗緊閉。完成一切安全措施。跨海大橋隨時封閉,但於事前將發出通告。各電視台及電台會全日廣播。

子爵府

國民生產總值:10769

2018復活節勳章 2018勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

激死!早又唔掛,返咗工先掛,又要趕去接女!

別墅

國民生產總值:958

早就應該掛啦,等人地幾經辛苦返到公司,又要

男爵府

國民生產總值:5281

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

伯爵府

國民生產總值:15883

大宅

國民生產總值:3602

我都好開心~ 開頭諗住三號風冇人睇住bb都煩緊~ 打八號就可以成日同佢一齊..wakaka~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

伯爵府

貓仔~~終於可以係早上見到您la,平時都鬼咁夜先上離

伯爵府

唉...好悶呀,想搵人打麻雀呀

大宅

國民生產總值:2342

唉,
今日真係比天聞台玩死. 明明今朝出門口前仲睇澳廣視新聞架. 個天聞姐姐話唔會改掛更高風球, 又話冇必要, 又話唔吹正澳門係澳門以北的西北偏北方向吹喎. 點知, 返工過橋時成架車吹到歪來歪去, d電單車仲行唔到添. 岩先返到office都未坐底又話改八號, 頂! 又要趕返屋企. 真離譜. 玩咩!!

伯爵府

mlchong~~已經好過hk天文台ga la,d人地話大風到車都吹旭,但佢死都吾肯掛8號

大宅

國民生產總值:2342

bala,

係lu~
都唔知點解咁架. 今次個風好勁. 我學校個餐廳, 對玻璃門吹爆左, 仲有幾棵樹都倒左. 唉~

大宅

國民生產總值:3602

因為我公司冇得online嘛~ 平時都係星期五晚on陣line囉~ 因為星期六日放假~
BABALALA 寫道:
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

伯爵府

mlchong 寫道:
bala,

係lu~
都唔知點解咁架. 今次個風好勁. 我學校個餐廳, 對玻璃門吹爆左, 仲有幾棵樹都倒左. 唉~

好心佢早小小掛la,攪到d人放左工,d小朋友返曬nursery先掛,跟住又要趕返屋企...鬼咁狼狽....

伯爵府

最愛=貓仔 寫道:
因為我公司冇得online嘛~ 平時都係星期五晚on陣line囉~ 因為星期六日放假~
[quote]
BABALALA 寫道:
[/quote]

嘩,咁好,您5天工作ga ja

珍珠宮

國民生產總值:33321

好媽媽勳章

啱啱先知你地掛左八號,你地就好啦,個天文台有良心

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.