跳至

首頁

尾頁

大宅

Kyan識得自己落床.....

Kyan識得自己落床, 看得我眼都凸呀!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: Kyan識得自己落床.....

佢訓小童床拿?? 唔怕夜晚look落地? 為左小b訓覺問題, 我都諗到頭都大.....而家佢訓網床, 貪佢夠闊 & 深. (加左健康床肉)

水晶宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Jason上兩個禮拜都得啊,係我張床度爬落黎,然後爬出廳搵我

大宅

佢瞓大人床, 之前見佢想落床, 味教了佢幾次囉! 點知尋晚無啦啦自己落喎! 我見倒都眼凸和O形咀啊! :lol:

別墅

BB的學習能力很強的。我也是教了Roy Roy 幾次,他就會了。

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

嘩, 我張大人床很高的, 我諗有排佢都唔得, 因為我自己坐響床邊都吊腳,

但sofa我都會教佢腳落先, 但我個仔太心急, 成日都頭衝先, 唔知 "c" 的.

大宅

Jason都可以由sofa爬落地(但每次都要提佢用腳落先)

子爵府

如果我放晞嵐豬o係地下玩,佢識得爬返上o黎我張床,但係就唔識落床,成日都好似想就咁爬出去咁........

大宅

Hi, 我b都可以由sofa床 or 大床 sir 落地, 但每次都要提佢用腳落先... 同埋sofa床 較矮d, 佢直頭 自上自落tim..

首頁

尾頁

跳至