跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:mindwong 的帖子

我教佢拆囉。。之次細個都有學個。。但忘記晒

預產期係4月13日啊 10/03 -小B而家約重2.4kg 01/04 - 小b而家重約3kg 好緊張, 就快小B出世啦 :-P 小b終於係08/04出左世啦, 重2.71kg 好開心 :-P 11/05小b重4.01kg啊 08/06去打針, 小b重 5.45kg 今個月去打針又重左啦, 成15磅 10月20日去健康院打針是磅有 8.4 kg

大宅

瞓得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你先拆難的, 讓易嘅比佢, 例如 She 先問有冇字?若佢話冇, 你話裹面嘅 he想 同你做朋友, 佢覺得似你咁唔鍾意坐直, 又笑佢可能係女仔。佢笑完下次就提佢你係男定女?不過他記得英文串法就不要再提, 免得他真以為自已是女仔。

公爵府

HIHI ~ anita mon, 我已經唔記得你係點樣啦, 之前聚會有冇見過你呢?
[/url]

公爵府

05年果陣, 我地26組家庭出黎, 不過你無join, 所以認唔到你果樣

[/url]

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 蝦蝦 的帖子

你係咪蝦仔媽咪? 我淨係join過BK 0504 mami搞既兩歲party乍, 之後想搵返d媽咪contact都搵唔返, 你仲有冇同佢地聯絡?

公爵府

而家佢地開始功課忙,放工返去已無乜時間,所以少左上黎。係呀!我係蝦仔媽。有幾個最熟既間唔中都會msg下
[/url]

公爵府

2歲我地去邊度玩架?唔記得左添
[/url]

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:蝦蝦 的帖子

果陣去左九龍灣開2歲party, 我再pm你我email 丫,keep contact!

大宅

回覆:0504媽媽 say個hi ^^

各位我大女050422出世,大家有沒有興趣開0504mami whatapp群組交流呢?

首頁

尾頁

跳至