意見反饋
義工
[2006年] 你知道已被天文台欺騙嗎?

禁止訪問

國民生產總值:1383

你知道已被天文台欺騙嗎?

大宅

國民生產總值:4284

Re: 你知道已被天文台欺騙嗎?

係呀...好多媽咪有大有細咁出街, 真係

大宅

國民生產總值:3092

雖然我唔洗返工, 不過今朝天光泵奶時見到個天咁, 真係擔心有d要同bb出去既mami 大家真係要小心呀 我諗抱住行會好過推車仔

天文台真係......

別墅

國民生產總值:813

我今朝要帶個女恩恩去健康院, 嘩...橫風橫雨...嚇到佢兩隻手都塞入個口然後縮埋一舊....有遮都無用... 返屋企落車時實在太大雨, 唯有用張換尿片墊包實恩恩, 咁先無咁濕....

大宅

係 woh 尿片墊係防濕

別墅

國民生產總值:591

我地落雨天出街既話.....會推車再加個透明雨襠,
都幾襠到雨架............:-P :-P
不過今朝早, 我都係係無咩雨個下先推bb 落街

大宅

我地落雨天出街既話都係會推車再加個透明雨襠, 不過如果我一個人, 就會揹住聰b行就算, 如果唔係冇手開傘

其實我覺得唔止T3, T8就差唔多

頭先睇新聞, 個垃圾桶一吹就車埋個途人到呀

別墅

國民生產總值:591

gie_angie 寫道:

其實我覺得唔止T3, T8就差唔多

頭先睇新聞, 個垃圾桶一吹就車埋個途人到呀

係啦... 好似仲勁過t8...
我都睇到呢段新聞... 巳經好痛ga la... 仲要被人拍到... 好慘啊. :-(

大宅

T1喇

唔知你地今朝出門口係咪好左D呢

大宅

國民生產總值:1549

今朝望住個細囡出門口, 都擔心佢有事 :-(

大宅

如果大風, 最好都係揹住好 d~~我昨日見到輕身車仔連雨襠被風吹走, 阿媽一手"擔"遮一手捉住架車仔, 真係好狼狽...
另外, 如果有事要避, 抱住都走得快 d 啊! :tongue:

大宅

係呀

reginefhk 寫道:
如果大風, 最好都係揹住好 d~~我昨日見到輕身車仔連雨襠被風吹走, 阿媽一手"擔"遮一手捉住架車仔, 真係好狼狽...
另外, 如果有事要避, 抱住都走得快 d 啊! :tongue:

別墅

國民生產總值:813

reginefhk,

絕對同意! 大風大雨都係抱住走得快d....

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.