產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我呀b番左呢屋企己1星期, 現在4.66磅倒, 好辛苦呀, 尤其係喂夜奶0個陣, 真係想訓, 呀b又有時夜晚哭抱, 真係慘, 抱又唔係, 唔抱又唔係, 各位媽咪, 分享下你地的辛苦好嗎?
27/7 (2070g),29/7 (2.12kg),5/8(2.37kg),11/8(2.606kg),12/8(2.640kg),26/8(3.28kg),28/9(4.64kg),24/10(5.46kg),28/10(5.38kg)

公爵府

2019新春慶豚圓

Re: 分享下照顧早產b的辛苦丫!!

加油呀, winniepooh75, bb好快就大. :-P

別墅

想問下你生阿B時, 係第幾週

大宅

我個仔都係早產b,佢34週幾出世,出院時得4磅,初時餵佢食奶都好辛苦,佢食2安奶,但食得好慢,啜啜

男爵府

醒目開學勳章

你地好.
我個b都係早產,上月27號出院.今日滿月呀!
返屋企之後,仍然每三小時餵一次奶,冇間斷,係冇乜點訓架.
早幾日去健康院磅重,佢重左0.3kg.
不過0係健康院見到d bb,佢size同人地初出生差不多.....
老公有陪埋去,當時佢安慰我....
去到磅重0既房,老公同bb除衫,我在旁幫手,
有個媽咪問我:你個b係未出世幾日?
我答:唔係,佢二十幾日大喇.
個媽咪冇出聲,老公就撩bb叫返我,繼續同bb除衫等磅重....

首頁

尾頁

跳至