意見反饋
義工

自由講場 今日: 164|主題: 1004811

張玉珊同6叔 (tvb) 有親戚關係 ????

大宅

國民生產總值:2850

張玉珊同6叔 (tvb) 有親戚關係 ????

d兩日睇報紙見到張玉珊同方小姐係6叔 (tvb) 兩邊旁都實, 重拖晒手果隻, 好似左右護法咁, 方小姐係佢老婆都應該, 而張小姐身為上市公司主席都可以咁得閒, 佢係唔係6叔個契女.

大宅

國民生產總值:3792

Re: 張玉珊同6叔 (tvb) 有親戚關係 ????

6叔契女好似係曹眾.....

大宅

國民生產總值:2759

早兩日睇蘋果日報寫張玉珊間公司幫方小姐做纖體架!!
所以佢同方小姐及6叔關係好好,一有聚會佢都會出席!!

大宅

國民生產總值:2850

又係咁商業化, 不過, 方小姐做纖體, 唔想要唔要好似之前d"梅"咁喊晒上電視多謝d個果個咁, 自已呀爸呀媽養到咁大都無纖體公司咁重要. ?-( ?-(

男爵府

國民生產總值:6996

我都幾唔鍾意張玉珊, 覺得佢好cheap, 幾年前見過佢打爛支洗頭水, 佢竟然就咁擺番上去就算, 真係cheap cheap!

男爵府

國民生產總值:8346

summer_66 寫道:
又係咁商業化, 不過, 方小姐做纖體, 唔想要唔要好似之前d"梅"咁喊晒上電視多謝d個果個咁, 自已呀爸呀媽養到咁大都無纖體公司咁重要. ?-( ?-(

講得岩呀!!!肥唔得架咩?集集都講到肥就係罪咁喎........

禁止訪問

國民生產總值:24331

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

國民生產總值:365

?-( ?-(

侯爵府

國民生產總值:24071

?-( ?-(
我家有隻曳曳豬

複式洋房

國民生產總值:405

我諗冇關係, 互為互利~

侯爵府

國民生產總值:23776

張玉珊同6叔有路咋啩

侯爵府

國民生產總值:21021

?-( ?-( ?-(

水晶宮

國民生產總值:62361

好媽媽勳章 畀面勳章

一路都唔like張肉山架喇
:tongue:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.