跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 屯門媽咪會 (part 63)

szebb 寫道:
k,
原來 o 門 今朝已經 8 號 la

ccc

馬交今朝9典半掛佐na so d 網友係度 緊天文台
該用戶已被刪除

珍珠宮

K&M 寫道:
queen,
甘china weather呢

franc,
hehe...係woo, at least2個 wow

大a,
back na.

夠腳開table

k,
就吹到!

ddddd
[img[img]
該用戶已被刪除

珍珠宮

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
szebb 寫道:
k,

ccc

馬交今朝9典半掛佐na so d 網友係度 緊天文台 [/quote]

a,
[img[img]

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

hi sisters,

仲有d 胃痛..last nite食唔到野..食左又嘔..tdy 好d 食左d粥水 :cry: 出面又大風大雨..

該用戶已被刪除

珍珠宮

K&M 寫道:
ng怪tak我發夢打8號la [quote]
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
szebb 寫道:
k,

ccc

馬交今朝9典半掛佐na so d 網友係度 緊天文台 [/quote][/quote]

k.
當真
[img[img]

珍珠宮

K&M 寫道:
queen,
即係點ar sat/sunday china會點ar
係ben度 天氣ar ?-(

k,
天文台law
[img[img]

珍珠宮

connie117 寫道:
hi sisters,

仲有d 胃痛..last nite食唔到野..食左又嘔..tdy 好d 食左d粥水 :cry: 出面又大風大雨..

d,
eat D稀粥la,去合下 la。
[img[img]

男爵府

c,

我now 19 week lor
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

池back!

keyon,

我都吹到行唔穩, 你咁slim就更加啦

K&M 寫道:
yk,
碼頭個ben d wind真係好勁, 今朝番工比d wind攪到我比自己把遮dum到, 幾鬼痛ar
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

男爵府

k,
我ynite都發左個好好笑, but夢中就好驚ge夢.
有好多細細嘅蝦(毛) 由我home toilet個洗手盤個去水位"捐"出黎. 仲要出到黎, 係會係air 到fly架. 成個toilet都係. 我即刻close toilet door. 叫老公打死佢地

男爵府

fran,

蝦(毛)用黎炒旦lor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

francisca 寫道:
k,
有好多細細嘅蝦(毛) 由我home toilet個洗手盤個去水位"捐"出黎. 仲要出到黎, 係會係air 到fly架. 成個toilet都係. 我即刻close toilet door. 叫老公打死佢地
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

珍珠宮

ykwong8888 寫道:
fran,

蝦(毛)用黎炒旦lor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]
francisca 寫道:
k,
[/quote]

煆仁炒egg
[img[img]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

88k

首頁

尾頁

跳至