母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

衛生署廣告短片 - 母乳餵哺,健康成長第一步

衛生署廣告短片Click Here

唔知除左有線播外, 其他電視台係咪都有播呢?

可惜係..電視廣告無提餵人奶最好餵到幾時, 而收音機廣告淨係講餵到6個月, 無提過世衛建議應持續餵到2歲或以上, 唔知係咪驚嚇怕左d準媽媽呢?

珍珠宮

Re: 衛生署廣告短片 - 母乳餵哺,健康成長第一步

套片/電台廣告係舊年拍o既,舊年母乳週播過之後就入左倉啦 今年係倉底搵番出黎播,都唔知點解係要母乳週先做下野 睇怕要搞母乳年先得
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

B1 寫道:
而收音機廣告淨係講餵到6個月, 無提過世衛建議應持續餵到2歲或以上, 唔知係咪驚嚇怕左d準媽媽呢?

呢個問題我地都討論過,如果加多句"持續餵到2歲或以上"就 perfect lu
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

別墅

想問係有線通常幾點播條片,我想睇下。thanks.

大宅

等了一年,我終於看到這個倉底貨了!也不知該說開心還是不開心......

webjen 寫道:
套片/電台廣告係舊年拍o既,舊年母乳週播過之後就入左倉啦 今年係倉底搵番出黎播,都唔知點解係要母乳週先做下野 睇怕要搞母乳年先得

侯爵府

我尋日下午開無線時見到呢個廣告架,唔理係咪陳年既廣告,都覺得好開心。

侯爵府

呢個version我就未係電視上睇過,不過我鍾意呢個多d。
http://www.youtube.com/watch?v=aFgxzd_yAmY

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊