育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

初生b用得蚊怕水嗎???

如果用得,有邊隻牌子&係邊度有得買???

子爵府

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

Re: 初生b用得蚊怕水嗎???

上次聽賣bb用品的sales姐姐講,6個月以下的bb喺唔可以用蚊怕水和蚊貼架,我諗佢都講得啱,始終咁細個,而嗰d野點都有d化學劑成份!

大宅

咁就頭痛啦,我可能要帶阿b返大陸,我驚佢俾蚊咬,請問有無其他辦法防止佢俾蚊咬???

男爵府

chicco新出左蚊怕水.0+都可以用

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

chu chu is ok~成份天然

男爵府

畀面勳章

我個b得3個幾星期大,都係用chu chu
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

畀面勳章

我個b得3個幾星期大,都係用chu chu
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

但係我問過chuchu個隻,佢都係話最好六個月先好用喎.....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

下??我囡3個月時去買~個sales話用得架喇啵~ ?-(

男爵府

畀面勳章

我買果時個sales同我講話chu chu隻成份好溫和~
初生bb用都ok~你係邊度問話6個月先好用呀?
我係baby outlet買架~
欣澄媽媽 寫道:
但係我問過chuchu個隻,佢都係話最好六個月先好用喎.....

首頁

尾頁

跳至