跳至

首頁

尾頁

大宅

永安online shop日本嬰兒奶粉及食品減價

Check here : http://www.wingonet.com/category/category.php?lang=ch&sub_cat_id=312

不過只限網上訂購

大宅

Re: 永安online shop日本嬰兒奶粉及食品減價

Check here :
http://www.wingonet.com/category/category.php?lang=ch&sub_cat_id=312

不過只限網上訂購

複式洋房

多謝報料! 但好似唔係平! 例如雪印細仔買8罐,平均一罐都要$283;但和光堂嘅米餅就平,所以大家要認真夾下價啦!

別墅

永安不留貴d ka.西田平時都平過呢個價.

複式洋房

是嗎? 知唔知西田平時雪印細仔幾多$$呀?

kcheung19 寫道:
永安不留貴d ka.西田平時都平過呢個價.

大宅

Oh, 係呀, 因心心唔係食開日本奶粉, 所以唔知tim...sorry.

乜永安咁哀架, 減價都貴過人

大宅

佢d奶粉價真係好貴
不過d餅就好平

別墅

雪印香港已改了做日本formula, 不用買日本那隻啦. 而價錢都係一百二十元一罐

複式洋房

emily3992,

係咩! 我都唔知添! 唔該哂呀!

首頁

尾頁

跳至