跳至

首頁

尾頁

別墅

新界西嬰兒按摩班

如有興趣, 可到以下網址報名

嬰兒按摩班
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

別墅

Re: 新界西嬰兒按摩班

得返六個名額, 歡迎 2-7 個月大 BB 參加, 可到06 年 4月媽媽會內, "新界西嬰兒按摩班" 題目內報名.

嬰兒按摩在不少先進國家、甚至國內及台灣頗為流行,有關按摩的研究早在十多年前已經展開。按摩可鎮靜嬰兒神經、有寧神安睡作用、對腸胃消化、排泄、驅風、刺激肌肉機能、提升免疫力等亦有幫助。
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

別墅

我報左名但你點聯絡我 ?-(

男爵府

係呀, 我都報左名呀! 請問點樣聯絡?
另外, 我老公o個日應該要返工, 可否我妹妹同我一齊去上堂?

別墅

kakyu,

我會齊晒14個家庭後, 然後 book 塲地, 同導師 confirm 要準備什麼, 再於4 月媽媽會, 新界西嬰兒按摩班的題目內打出最新資訊, 亦會 pm 比各位.

別墅

sharon_1304,

無所謂嫁, 我都係per family 計, 你老公來, 妹妹來, 都可以

男爵府

chingkm,

唔該晒呀!

chingkm 寫道:
sharon_1304,

無所謂嫁, 我都係per family 計, 你老公來, 妹妹來, 都可以

首頁

尾頁

跳至