意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 23|主題: 123668

有無人用過佳麗寶(Kanebo)?好用嗎?

複式洋房

國民生產總值:225

有無人用過佳麗寶(Kanebo)?好用嗎?

之前去飲,同我坐埋同一枱有個Auntie話我知Kanebo好好用,所以想問下大家既意見.

PS. 個Auntie曾經向日本讀過美容,而家有開Image Consultant公司同埋時裝店

大宅

國民生產總值:1540

Re: 有無人用過佳麗寶(Kanebo)?好用嗎?

我用過SENSAI條LINE,覺得好好用,不過價錢略貴,依家無用,晚霜都要成$1000。

別墅

國民生產總值:738

好用
有好多條line , 有平有貴
caly

禁止訪問

國民生產總值:16556

大宅

國民生產總值:1802

好媽媽勳章

我用紅色包裝個條line,都唔錯!可以試下

大宅

國民生產總值:1799

我用過佢d mascara 幾好.

子爵府

國民生產總值:10537

我係佢lipstick & lipgloss fans

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.